2020-08-26

Університет координуватиме проєкт МОН у Полтавській області для іноземних студентів

Національний університет імені Юрія Кондратюка координуватиме розробку маркетингової стратегії можливостей здобуття вищої освіти в Україні для іноземних студентів у Полтавській області.

Університет координуватиме проєкт МОН у Полтавській області для іноземних студентів

Проректорка з наукової та міжнародної роботи Світлана Сівіцька увійшла до робочої групи проєкту.

25 серпня у залі Колегії Міністерства освіти і науки України відбулося засідання робочої групи з розроблення маркетингової стратегії можливостей здобуття вищої освіти в Україні для іноземних студентів під головуванням заступника Міністра освіти і науки України Андрія Вітренка, а також за участі представників МОН, Міністерства закордонних справ України, Служби безпеки України.

Учасники робочої групи виступили з пропозиціями щодо визначення етапів (аналіз ринку, аналіз потреб, визначення стратегічних напрямів, розробка брендингу) та дедлайнів розробки стратегії маркетингу послуг вищої освіти України на міжнародному освітньому ринку на період до 2025 року.

«Кожен член робочої групи відповідатиме за окремий напрям, готується анкетування студентів через гугл-форму. Наступне засідання робочої групи відбудеться найближчим часом, бо робоча група працює у стислі терміни», – прокоментувала Світлана Сівіцька.

Директор УДЦМО Олена Шаповалова повідомила, що до складу робочої групи увійшли представники провідних закладів вищої освіти України – Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, ХНЕУ, Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», КНЕУ,  Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» та інші.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»