2019-10-06

Університет нагородив студентів-переможців престижного танцювального турніру

Колектив спортивно-бальних танців «Акцент» став переможцем міжнародного танцювального турніру «Tatry Dance Festwial IDSA EUROPEAN CUP 2019», що відбувся у Польщі 28 вересня. У складі «Акценту» виступають наші студенти, яких відзначив ректор і студентське самоврядування

Університет нагородив студентів-переможців престижного танцювального турніру

За активну життєву позицію, вагомі досягнення у навчанні та спорті, перемогу у європейському танцювальному турнірі студенти Владислав Коган, Єгор Ільїн, Андрій Біленко та співробітник Центру культури та студентської творчості ПолтНТУ Миколай Волков отримали подяки, а також премію у розмірі щомісячної академічної стипендії.

З ініціативою відзначення та додаткового заохочення виступили органи студентського самоврядування, яку ректор цілком підтримав.

Президент студентського парламенту ПолтНТУ Михайло Крендич та голова профспілкового комітету студентів та аспірантів Олександр Дроботя організували зустріч студентського активу і чемпіонів у Центрі сучасного мистецтва.

 «Неможливо не відмітити здобутки тих, хто прославляють наш університет, нашу країну на міжнародній арені. Маючи такі досягнення, ви встигаєте всюди: наполегливо навчатися, сумлінно тренуватися та успішно виступати зі своїм колективом. Тяжка щоденна праця, системна робота над собою завжди дає позитивні результати – це життєва аксіома, яка не потребує доведення», – привітав ректор ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко.

Студенти-чемпіони нині готуються до отримання звання майстрів спорту України.

Науково-педагогічний та студентський колектив Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка вітає колектив спортивно-бальних танців «Акцент» під керівництвом Олени Рагуліної з перемогою на турнірі та бажає нових творчих здобутків!

Медіа-центр ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка