2019-11-23

Університет уклав угоду з найбільшою мережею готелів в Україні

22 листопада студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» спеціальності «Туризм» взяли участь у бізнес-дні від Reikartz Hotel Group

Університет уклав угоду з найбільшою мережею готелів в Україні

Новий проєкт Reikartz Hotel Group «День Reikartz» — це захід, який проводять у різних містах України на базі готелю мережі Reikartz, покликаний інтегрувати готель в соціальне і бізнес життя міста. У Полтаві такий день відбувся у готелі «Reikartz Галерея Полтава».

Перша частина «Дня Reikartz» («Кар'єра і навчання разом з Reikartz») передбачала знайомство з мережею та кейси для тих, хто бажає спробувати свої сили в готельній індустрії.

«Під час заходу студенти ознайомились із практичними аспектами діяльності найбільшої готельної мережі в Україні, до якої входять 44 готелі. Дізнались про бренди, які також охоплює Reikartz Hotel Group, а також основні види діяльності керуючої компанії мережі готелів, об’єднаних під зонтичним брендом Reikartz Hotel Group – готелі рівня 3, 3+, 4 зірки, – розповіла Ірина Черниш, директор Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка. –  А ще вивчали реальні приклади сервісного обслуговування клієнтів і отримали доступ до збірки кейсів «Щирий сервіс», що базуються на реальних випадках, які траплялись у мережі Reikartz.»

Майбутні працівники туристичної і готельної сфери дізнались від менеджерів і тренерів компанії про стандарти бренду та корпоративної культури, стандарти обслуговування та операційної діяльності, процеси управління готелями Servio HMS. Розповіли  як працює центральний відділ продажів і маркетингу, будівельний підрозділ, служба архітектури та дизайну, централізована система закупівель.

Компанія дбає про постійне навчання персоналу, тому створила єдину систему адаптації, навчання та розвитку співробітників.

Зазначимо, що нещодавно між Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Reikartz Hotel Group було укладено угоду про співпрацю у сфері підготовки високоякісних працівників для готельно-ресторанного бізнесу та туризму. Така форма співпраці дозволяє впроваджувати елементи дуальної освіти та ще під час навчання надавати можливість практичної підготовки.