2024-10-14

Університет запрошує поліграфологів підвищити кваліфікацію у сфері проведення психофізіологічних досліджень з використанням поліграфа

Упродовж 21 – 25 жовтня Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» спільно з фахівцями-практиками ГО «Міжнародна Асоціація Поліграфологів» проводитиме спеціальну короткострокову програму підвищення кваліфікації «Проведення психофізіологічних досліджень з використанням поліграфа».

Університет запрошує поліграфологів підвищити кваліфікацію у сфері проведення психофізіологічних досліджень з використанням поліграфа

У рамках Меморандуму з Міжнародною Асоціацією Поліграфологів  Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошує фахівців у сфері поліграфології, державних службовців, приватних поліграфологів пройти навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Проведення психофізіологічних досліджень з використанням поліграфа», розробленою фахівцями-практиками ГО «Міжнародна Асоціація Поліграфологів» та науково-педагогічними працівниками кафедри публічного управління, адміністрування та права Полтавської політехніки.

Мета програми – поглиблення та оновлення теоретичних знань, розвиток практичних умінь і навичок щодо проведення психофізіологічних досліджень з використанням поліграфа.

Зміст програми:

Модуль 1. Проведення поліграфологічних досліджень в Україні: правові основи та алгоритми застосування;

Модуль 2. Нормативно-правове регулювання досліджень з використанням поліграфу в контексті антикорупційної політики в Україні.

Модуль 3. Поліграф: загальна характеристика та принцип роботи.

Модуль 4. Алгоритм проведення психофізіологічного дослідження з використанням поліграфа.

Модуль 5. Етапи проведення передтестової роботи.

Модуль 6. Протидія під час дослідження, способи виявлення та фіксації.

Модуль 7. Валідні методики, які використовуються під час дослідження.

Модуль 8. Питання, які використовуються в тестах під час досліджень.

Модуль 9. Психологічний портрет кандидата.

Модуль 10. Професійна етика спеціаліста – поліграфолога

Модуль 11. Профайлінг як сукупність психологічних методів оцінки тестованої особи.

Термін проходження навчання: 21 – 25 жовтня 2024 року в онлайн -форматі.

Обсяг програми: 1 кредит ЄКТС (30 годин).

Детальніше зі змістом програми можна ознайомитися за посиланням.

Запис на програму підвищення кваліфікації та додаткова інформація за телефоном +380 50 228 6270 – кандидат юридичних наук, голова ГО ««Міжнародна Асоціація Поліграфологів» Максим Клименко.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»