2018-04-05

Студенти ПолтНТУ стали переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Нафтова та газова промисловість»

28 березня 2018 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт у галузі «Нафтова та газова промисловість». Серед майже 80 учасників наукового заходу, які представляли 21 заклад вищої освіти, були і студенти Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, які сьогодні успішно здобувають ступінь вищої освіти «магістр» за спеціальністю «Менеджмент».

Студенти ПолтНТУ стали переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Нафтова та газова промисловість»

     На розгляд конкурсної комісії Катерина Іщенко і Олена Кривенко представили результати своїх наукових досліджень, що виконувалися під керівництвом Ольги Комеліної, доктора економічних наук, професора кафедри менеджменту і логістики ННІ ФЕМ ПолтНТУ.

     За підсумками роботи журі Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт у галузі «Нафтова та газова промисловість» наші студенти стали переможцями у номінації «Економіка та управління в нафтогазовому комплексі» і були нагороджені дипломом ІІ ступеня.    

     Колектив кафедри менеджменту і логістики щиро  вітає Катерину Іщенко, Олену Кривенко та їх наукового керівника, д.е.н., професора Ольгу Володимирівну Комеліну з черговою перемогою. Бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності!

За матеріалами кафедри

менеджменту і логістики