2024-07-19

В університеті стартує прийом документів на навчання за всіма спеціальностями

19 липня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартує прийом документів на навчання до бакалаврату за всіма спеціальностями. Фахівці консультаційного пункту Полтавської політехніки нададуть вступникам усю необхідну допомогу щодо подання документів та розкажуть про переваги обраної спеціальності. Прийом документів триватиме до 31 липня.

В університеті стартує прийом документів на навчання за всіма спеціальностями

19 липня стартує важливий етап вступної кампанії-2024 – прийом документів на навчання в українських університетах. Цьогорічні випускники можуть подати 5 заяв на навчання за державним замовленням та 10 заяв на контрактну форму навчання. Прийом документів триватиме до 31 липня включно (до 18.00).

Фахівці консультаційного пункту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» нададуть вступникам та їхнім батькам необхідну допомогу по оформленню документів, поділяться ефективними порадами щодо написання мотиваційного листа та презентують унікальні можливості Полтавської політехніки як класичного університету європейського рівня та лідера вищої освіти Полтавського регіону.

За додатковою інформацією можна звернутися до консультаційного пункту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за тел. +38(099)-057-65-17, e-mail: vstup@nupp.edu.ua.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»