2020-12-23

Вчена рада університету присвоїла Міністру і голові ОДА звання Почесних професорів

Почесними професорами Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стали Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет та голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Вчена рада університету присвоїла Міністру і голові ОДА звання Почесних професорів

За рішенням Вченої ради університету доктору економічних наук, професору, а нині – Міністру освіти і науки України Сергію Шкарлету присвоєно звання Почесного професора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Почесну місію вручення атестатів професорів та стрічок виконав під час урочистого засідання Вченої ради ректор, професор Володимир Онищенко.

«Ми дякуємо за багаторічну, плідну, результативну освітню співпрацю, науково-педагогічну діяльність між лідерами освіти – Національним університетом «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Національним університетом «Чернігівська політехніка», вашу активну участь у спільній науковій роботі та підготовці наукових кадрів, вагомий особистий внесок у розвиток вищої освіти.

Зичимо подальших наукових звершень, успіхів у розвитку системи вищої освіти України та невтомної праці на благо українського народу!» – побажав ректор Полтавської політехніки.

Почесним професором Полтавської політехніки також став доктор юридичних наук, член експертної ради Міністерства освіти і науки України, голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За постійної підтримки очільника області у Полтавській політехніці продовжує успішно реалізовуватися дієва формула успіху: «освіта+наука+бізнес+влада» та створюються сприятливі умови для якісної підготовки висококваліфікованих випускників, затребуваних на ринку праці і які безпосередньо роблять внесок у розвиток Полтавщини.

Колектив подякував за визнання і нагороди, підтримку ініціатив. Ректор запросив посадовців як колег-науковців до читання гостьових лекцій для студентів.

Європейська практика присвоєння звання Почесного професора є невід’ємною складовою утвердження академічних свобод та університетських традицій.

Медіа – центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»