2022-03-28

Відкрито реєстрацію на вебінар про особливості виконання проєктів з мобільності від Erasmus+ під час війни

Національний Еразмус+ офіс в Україні запрошує взяти участь у вебінарі «Особливості виконання проєктів з мобільності під час війни та додаткові можливості підтримки працівників та студентів університетів». Формат проведення – онлайн.

Відкрито реєстрацію на вебінар про особливості виконання проєктів з мобільності від Erasmus+ під час війни

30 березня 2022 року відбудеться вебінар «Особливості виконання проєктів з мобільності під час війни та додаткові можливості підтримки працівників та студентів університетів». Захід організовано за підтримки Міністерства освіти і науки України у співпраці з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Erasmus Student Network Ukraine. Початок заходу о 18:00 за Київським часом.

Реєстрація обов'язкова. Форма для реєстрації участі за посиланням. Підтвердження щодо участі разом з посиланням на платформу Zoom буде надіслано до 30 березня. Мова вебінару –  українська.

Цільова аудиторія: інституційні координатори Еразмус+, керівники закладів та працівники, відповідальні за міжнародну співпрацю закладів вищої освіти України.

У випадку додаткових питань, просимо звертатись до контактної особи: Катерина Жданова (менеджер НЕО в Україні):

+38 (093) 773 43 92

k.zhdanova@ukr.net

office@erasmusplus.org.ua