2023-01-17

Вебінари «Clarivate» для науковців: оприлюднено графік заходів на перший квартал 2023 року

Компанія «Clarivate» продовжує проведення практичних вебінарів для науковців. Цьогорічні заходи серії «Clarivate науковцям 2023» відбуватимуться кожного другого четверга щомісяця – о 16:15, а заходи з серії «Research Smarter» (одночасно кількома мовами) – раз на місяць.

Вебінари «Clarivate» для науковців: оприлюднено графік заходів на перший квартал 2023 року

Цьогорічні заходи з серії «Clarivate науковцям 2023» відбуватимуться кожного другого четверга щомісяця – о 16:15, а заходи з серії «Research Smarter» (одночасно кількома мовами) – раз на місяць.

Крім того, щочетверга о 12:15 проводитиметься стаціонарна Zoom-зустріч «Запитай про Web of Science» – зі стабільними параметрами входу.

https://us02web.zoom.us/j/83607483154?pwd=YndnNFhldlk1NTV2aEJQWHVweERaZz09

Meeting ID: 836 0748 3154

Passcode: 244399

26 січня 2023 року

Серія «Research Smarter»

Тема: «Про фінансування наукових досліджень».

Тези: Стратегічні плани науково-дослідних установ і фінансових установ є центральним елементом планування й визначення майбутнього напряму, тому надзвичайно важливо відстежувати вплив і фінансування досліджень. Приєднуйтесь, аби дізнатися більше про аналіз фінансування досліджень, зокрема про те, як визначити історичні тенденції й узгодити результати з вашим стратегічним планом. Організатори також розкриють ландшафт фінансування у вашій спеціальності, розкажуть, хто фінансує лідерів у вашій галузі й багато іншого.

Реєстрація: перейдіть за посиланням, натисніть на слово «Register» і заповніть анкету. 

9 лютого 2023 року

Серія «Clarivate науковцям 2023»

Тема: «Відкритий доступ в Україні та світі».

Тези: Традиційний вебінар на честь річниці оголошення Будапештської ініціативи відкритого доступу. Що таке відкритий доступ, відкрита наука? Можливості, виклики науковцям установам, державі. Хто, як і скільки платить за публікацію, як друкуватися безкоштовно? Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація: перейдіть за посиланням, натисніть на слово «Register» і заповніть анкету.

9 березня 2023 року

Серія «Clarivate науковцям 2023»

Тема: «Публікаційний процес в деталях».

Тези: Оприлюднення результатів дослідження – важливий етап будь-якого дослідження. Те, де і як буде опубліковано ваші дані, впливатиме на подальшу кар’єру, отримання визнання колег, можливість встановлення ефективних партнерств, отримання грантового фінансування. На вебінарі: чому і як обрати видання, індексовані у Web of Science; як зберегти цей перелік; які бізнес-моделі видань і як опублікуватися безкоштовно; рецензування та його види; оформлення публікацій за форматом видання. Відповіді на питання з реєстраційних анкет.

Реєстрація: перейдіть за посиланням, натисніть на слово «Register» і заповніть анкету.

Раніше триває реєстрація учасників на треніговий курс «Youth – Led Community Peacebuilding» в Республіці Польща, триває набір учасників/учасниць на другу Академію інфлюенсерів Creatify, а на порталі «Дія. Цифрова освіта» вийде серіал, що стане в нагоді внутрішньо переміщеним особам та шукачам роботи.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»