2020-02-17

Відкрита лекція: топ-менеджер Reikartz Hotel Group розповість про шлях до успіху в готельній справі

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» 18 лютого о 10:00 в ауд. 318-Ц відбудеться відкрита лекція від представника Reikartz Hotel Group «Шлях до успіху в сучасній готельній справі».

Відкрита лекція: топ-менеджер Reikartz Hotel Group розповість про шлях до успіху в готельній справі

У рамках реалізації угоди про співробітництво у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» керівник Навчального центру готельної та ресторанної справи Reikartz Hotel Group Ірина Магалецька поділиться кейсами професійного розвитку у одній з найпотужніших готельних компаній України.

На відкритій лекції «Шлях до успіху в сучасній готельній справі» спікерка розповість студентам Національного університету імені Юрія Кондратюка про передумови успішного розвитку готельного бізнесу в Україні.

Серед ключових тем лекції – оцінка якості готелю у сучасному бізнес-середовищі, структура готельного комплексу стандарти обслуговування європейського рівня та так званий «ген гостинності».

«Вся наша привітність, гостинність та хороший сервіс орієнтовані на гостей! Гості – це люди, які знають і цінують високий рівень сервісу в європейських готелях і шукають аналогічну якість обслуговування під час подорожей і відпочинку в Україні. Тому освіченість – головне правило наших працівників», – говорить Ірина Магалецька.

У рамках навчального процесу відповідно до навчальних планів для студентів спеціальності «Туризм» визначено ряд фахових дисциплін, зокрема «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», до викладання яких залучатимуть досвідчених професіоналів компанії Reikartz Hotel Group.

«У процесі реалізації укладеної угоди про співпрацю ми будемо впроваджувати початкові елементи дуальної освіти. Наші студенти спеціальності «Туризм» ще під час навчання будуть здобувати практичні навички вже безпосередньо на виробництві, на підприємствах, що входять до туристичної сфери, зокрема готельно-ресторанні заклади. Вивчаючи теоретичний матеріал на лекціях, студенти розуміють, що їм на практиці це знадобиться», – коментує директорка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Ірина Черниш.

Reikartz Hotel Group – потужна національна мережа готелів в Україні. Об'єднує більше 40 готелів (в Україні і за її межами). Якість кожного закладу можна перевірити на booking.com. Відгукам на цьому сайті можна довіряти, бо на відміну від інших сайтів оцінки закладів, тут редагувати, видаляти чи заміняти просто неможливо.

«Уся статистика справжня, і ми дуже пишаємось, що готелі Reikartz отримують оцінки 8-9 за 10-ти бальною шкалою. Це дуже високий бал, якого неймовірно важко досягнути», – наголошує Ірина Магалецька.

Запрошуються науково-педагогічні працівники, студенти та всі бажаючі досягати успіху в готельному бізнесі.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»