2021-02-12

Відкрита реєстрація на стипендіальні програми в Латвії

У межах підписаної Угоди між Урядом України та Урядом Латвії у сфері освіти, науки, молоді та спорту Державне агентство з питань розвитку освіти Латвійської Республіки пропонує українським студентам, здобувачам та науковцям скористатися стипендійними можливостями для навчання/дослідження в закладах вищої освіти Латвії та участі в літніх школах у 2021/2022 навчальному році.

Відкрита реєстрація на стипендіальні програми в Латвії

Подача заявок на участь у державній стипендіальній програмі та участь у літніх школах для українських студентів та здобувачів на 2021/2022 рр. відкрита та триватиме до 1 квітня 2021 року, повідомляє Міністерство освіти та науки України.

Уся необхідна інформація та форми заявок на отримання латвійської державної стипендії 2021/2022 викладені на сайті латвійського Державного агентства розвитку освіти.

Про стипендії для навчання

Про латвійські стипендії для досліджень

Про стипендії Латвії для літніх шкіл

За наявності додаткових питань та з метою отримання більш детального роз’яснення механізму дії стипендіальних програм прохання звертатися до старшого спеціаліста відділу проєктів міжнародного співробітництва Департаменту менеджменту та зовнішньої співпраці Державного агентства з питань розвитку освіти Латвії – пані Маріки Піри (Marika Pīra), за телефоном: +37167814331, електронна пошта: scholarships@viaa.gov.lv

З питаннями заповнення заявок і участі у програмах звертатись у відділ міжнародних зв’язків (каб. 211 центрального корпусу), e-mail: interoffice@nupp.edu.ua

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»