2022-01-10

«Море Можливостей»: відкрито прийом проєктів на отримання грантів програми з міжнародного розвитку «Мріємо та діємо»

Запрошуються всі охочі до участі в конкурсі на отримання грантів «Море Можливостей» програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Мріємо та діємо». Конкурс на отримання даних грантів буде відкритий до 19 травня 2022 року.

«Море Можливостей»: відкрито прийом проєктів на отримання грантів програми з міжнародного розвитку «Мріємо та діємо»

Запрошуються студенти і науковці створювати і подавати сміливі, новаторські та креативні проєкти, які відповідають цілям програми «Мріємо та діємо» та сприяють розвитку лідерського потенціалу молоді (віком 10–35 років) і формують засновану на цінностях українську ідентичність.

Запропоновані заходи повинні підтримувати розширення економічних можливостей для молоді, та посилення громадянської активності молоді, її соціальної згуртованості, просування різноманіття та включення недостатньо представлених груп, а також покращення підходів до застосування принципів гендерної рівності та соціальної інклюзії в орієнтованих на молодь програмах.

Визначений географічний фокус для цього конкурсу включає всі регіони України без обмежень щодо географічного охоплення пропонованої діяльності, із наданням переваги проєктним ідеям, спрямованим на невеликі міста та сільську місцевість. Тривалість пропонованих проєктів може становити до 12 місяців. Загальний обсяг фінансування становить приблизно 600 000 доларів США. Верхній ліміт одного гранту становить 60 000 доларів США.

Конкурс на отримання даних грантів буде відкритий до 19 травня 2022 року. Подані проєкти розглядатимуться регулярно, кожні два місяці, починаючи з січня 2022 року.

Більш детальну інформацію про вимоги та умови конкурсу можна знайти за посиланням.

«Мріємо та діємо» – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв'язанню проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. «Мріємо та діємо» залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.

Заявки на участь в конкурсі приймаються на електронну пошту: grants.diemo@irex.org.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»