2022-07-01

Відкрився консультаційний пункт для абітурієнтів: допомога у всіх питаннях вступу

З 1 липня 2022 року розпочалася вступна кампанія. Фахівці консультаційного пункту Полтавської політехніки допомагають створити особистий електронний кабінет, роз’яснюють порядок подання документів і особливості вступу на різні спеціальності.

Відкрився консультаційний пункт для абітурієнтів: допомога у всіх питаннях вступу

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» в аудиторії 123 (центральний корпус) розпочав свою роботу пункт надання консультаційної допомоги для вступників до університету. Допоможемо зі створенням особистих кабінетів та розповімо про особливості вступу-2022!

Викладачі, відповідальні секретарі відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів та співробітники приймальної комісії нададуть усю необхідну інформацію та персонально працюють з кожним абітурієнтом.

Графік роботи:

по буднях – з 8:00 до 17:00

субота – з 9:00 до 13:00

«Ми допомагаємо створювати особисті електронні кабінети, підвантажувати персональні документи вступників, консультуємо для правильного заповнення електронних заяв, подачі мотиваційних листів.

Також надаємо індивідуальні консультації онлайн і телефоном. Вступники можуть вдома створювати особисті кабінети, завантажувати документи і якщо виникають певні труднощі – зателефонувати нам. Ми можемо дистанційно проконсультувати і допомогти створити електронний кабінет. Це зручно, швидко та надійно.

Приходьте самі і беріть друзів! Обирайте якісну освіту в Україні! Обирайте Полтавську політехніку!» – розповіла завідувачка підготовчого відділення Центру по роботі зі студентами і обдарованою молоддю Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Світлана Ревенко.

За детальнішою інформацією звертайтеся:

м. Полтава, Першотравневий проспект, 24, ауд.123 Ц

vstup@nupp.edu.ua

+38 (0532) 56-16-04

+38 (099) 057-65-17

 

Нагадуємо, для вступників Полтавської політехніки в Telegram працює чат-бот, до 18 липня проводяться безкоштовні тренінги «Високий бал НМТ», а до 10 серпня – безкоштовні тренінги для вступників на магістратуру.

Раніше абітурієнти розповіли, чому обирають Полтавську політехніку.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»