2019-11-23

Викладачі університету і коледжу пройшли курси підвищення кваліфікації

22 листопада науково-педагогічні працівники Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Полтавського коледжу нафти і газу отримали свідоцтва та сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації

Викладачі університету і коледжу пройшли курси підвищення кваліфікації

Уже вдруге цього року таку тренінг-програму організовують саме для науково-педагогічних працівників університету і коледжу: у червні –  з бурових розчинів, зараз – з похило-скерованого буріння. Головна мета – викладачі повинні вчасно опановувати сучасні технології, які сьогодні активно використовуються в галузі.

Курси відбувались з 18 по 22 листопада на базі лабораторії бурових розчинів у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» спільно з НТП «Бурова техніка» та ІЦ «Полтава».

 «Науково-педагогічні працівники університету постійно працюють над підвищенням кваліфікації. Щиро дякую генеральному директору «НТП «Бурова техніка» Віталію Вітрику за забезпечення практичної складової занять – ці знання дозволять ще якісніше навчати майбутнє покоління», –– зазначив ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Генеральний директор «НТП «Бурова техніка» Віталій Вітрик всіляко підтримує такі заходи: «Ви – зв'язуюча ланка між студентами та виробництвом, тому проведення заходів для підвищення професійної кваліфікації є надзвичайно важливим у підготовці висококваліфікованих кадрів».

Директор коледжу нафти і газу Національного університету «Полтавська Політехніка імені Юрія Кондратюка» Любов Шумська висловила подяку усім, хто виявив бажання пройти тренінг з «Буріння свердловин з похило-скерованими та горизонтальними стовбурами»: «Я рада, що ви розумієте: сучасне суспільство вимагає постійного навчання та вдосконалення. Роль профільних підприємств на нафтогазовому ринку посилюється, тому є конкретні задачі, завдання та потреба у фахівцях.»

Директор ННІ нафти і газу, д.т.н., професор Юрій Винников від імені науково-педагогічного колективу, висловив подяку керівництву в організації та проведенні тренінгу.

Вісімнадцять викладачів успішно склали іспит та отримали сертифікати і свідоцтва про проходження тренінгу з «Буріння свердловин з похило-скерованими та горизонтальними стовбурами».

Від кафедри нафтогазової інженерії та технологій науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»:

1. Юрій Винников – д.т.н., професор, директор ННІНГ;

2. Марина Вовк –  асистент кафедри;

3. Юлія Лазебна – асистент кафедри;

4. Ірина Ларцева – к.т.н., доцент, доцент кафедри;

5. Анна Ляшенко – старший викладач кафедри;

6. Андрій Мангура – старший викладач кафедри;

7. Петро Молчанов – к.т.н., доцент кафедри;

8. Тетяна Нестеренко (Плужник) – к.т.н., доцент кафедри;

9. Тетяна Нестеренко –  к.т.н, доцент кафедри;

10. Марина Петруняк – к.т.н., доцент кафедри;

11. Олександр Матяш – к.т.н., доцент кафедри архітектури та міського будівництва;

12. Михайловська Олена – к.т.н., с.н.с., доцент кафедри технологій будівництва.

Викладачі Полтавського коледжу нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»:

1. Юрій Бяльський –  викладач бурових дисциплін;

2. Іван Бадула –  перший заступник директора- заступник з навчальної роботи;

3. Володимир Крицький – голова циклової комісії експлуатаційних дисциплін;

4. Сергій Кузьменко –  завідувач механічного відділення;

5. Юлія Дяченко –  викладач експлуатаційних дисциплін;

6. Руслан Лопан  –  к.т.н., викладач експлуатаційних дисциплін.

За рішенням адміністрації університету та коледжу, усім, хто виявив бажання пройти курси та отримав підтверджуючі сертифікати, керівництво навчальних закладів компенсує витрати на підвищення кваліфікації.