2020-02-04

Випускникам Миргородського коледжу урочисто вручили дипломи

30 січня випускників Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В. Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» урочисто привітали з успішним завершенням навчання

Випускникам Миргородського коледжу урочисто вручили дипломи

Цьогоріч випускниками коледжу стали 34 студенти, з них 4 – отримали диплом з відзнакою. Найкращих відзначили подяками ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професора Володимира Онищенка та директора Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В. Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олександра Дубини за високі досягнення у навчанні та активну громадянську позицію.

На урочистості з нагоди вручення дипломів молодших спеціалістів випускникам спеціальностей 144 «Теплоенергетика», 241«Готельно-ресторанна справа» та 161 «Хімічні технології та інженерія» Миргородського художньо-промислового коледж ім. М.В. Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» завітали директор коледжу Олександр Дубина, заступник міського голови м. Миргород Олександр Гуржій, керівник апарату Миргородської районної державної адміністрації Віталій Хоменко, директор Навчально-наукового інституту архітектури та будівництва Національного університету імені Юрія Кондратюка, к. т. н., доцент Олександр Зима та директорка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Національного університету імені Юрія Кондратюка, д.е.н., доцент Ірина Черниш.

Директор коледжу Олександр Дубина привітав випускників та їхніх батьків зі знаменною подією у житті – одержанням диплома. Переконаний, що кращі з них неодмінно стануть студентами Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

«Бажаю вам подальших успіхів у професійній діяльності. З одержанням диплому коледжу ви зробили перший впевнений крок у доросле життя. Чи продовжите навчання в університеті, чи працюватиме за обраною спеціальністю, пам’ятайте – наші двері завжди відкриті для вас. Ми пишаємося вами, вашими успіхами та досягненнями. Сподіваємося, що роки проведені в коледжі, не минули намарне. Нових звершень та натхненної праці на благо рідного міста та держави», – побажав Олександр Дубина.

З вітальним словом від імені ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професора Володимира Онищенка звернулися до випускників директори Навчально-наукових інститутів: «Бажаємо вам мати власну мету й сміливо йти до її досягнення, не звертаючи з обраного шляху. Наявність життєвої цілі дає абсолютне відчуття справжньої радості. Хай цієї радості та професійного натхнення буде побільше у вашому житті!».

Адміністрації та педагогічному колективу Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В. Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» є ким пишатися, адже серед випускників закладу є висококваліфіковані фахівці, що працюють в обраній сфері на теренах Полтавщини та України, провідні науковці, які продовжували своє навчання в університеті, та навіть ректори найкращих українських університетів.

Щиро вітаємо випускників, бажаємо блискучих успіхів і звершень у обраній професії!

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»