2019-12-28

Випускники Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту отримали дипломи і перекинули бонети

27 грудня відбулась церемонія вручення магістерських дипломів випускникам Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту

Випускники Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту отримали дипломи і перекинули бонети

У цей день перепустки до самостійного професійного життя отримали випускники спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Менеджмент», «Облік і оподаткування», «Міжнародні економічні відносини», «Маркетинг», «Економіка», «Публічне управління та адміністрування».

Вітали випускників ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко,  депутат Полтавської міської ради Андрій Матковський, директорка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Ірина Черниш, науково-педагогічні працівники.

«Дорогі випускники 2019 року! Сьогодні ми живемо у світі, де потрібне головне – мрія. Ви – саме ті, хто об’єднає навколо себе людей, здатних цю мрію довести до втілення, до ідеалу. Завдяки керівництву університету ви здобули абсолютно всі інструменти, щоб стати кращими та успішними. Цитуючи вислів Альберта Ейнштейна: «Будьте не просто кращими – будьте найціннішими!» Успіхів вам!», – привітала директорка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Ірина Черниш.

 «Дорогі колеги, батьки! Приємно в цю урочисту мить бути поруч з Вами. Це свято  нашого університету, день, про який мріли багато років, задля якого напружено працювали, вчилися. Бажаю, щоб все про що Ви мріяли,  збувалося!» – побажав депутат Полтавської міської ради Андрій Матковський.

Життєвою настановою прозвучали слова ректора університету, професора Володимира Онищенка: «Не варто боятися змін, вірте, що вони на краще. Подавайте мотиваційні листи, скористайтеся соціальним ліфтом, будуйте амбітні плани на майбутнє. Творіть нашу державу власними руками та зусиллями. Двері нашого університету завжди відкриті для вас, діліться власним досвідом, успіхами та досягненнями. А ми будемо пишатися висококваліфікованими фахівцями – випускниками найкращого європейського університету. Хай щастить!».

Почесну місію – зачитати наказ ректора університету №1511 від 24.12.2019. «Про завершення навчання студентів Навчально- наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту» виконав заступник директорки Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Олегу Максименку.

 

Грамотами ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за високі досягнення у навчанні та плідну науково-дослідницьку роботу нагороджені:

  1. Дмитро Барсуков – спеціальність 051 «Економіка»
  2. Олег Капустін – спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»
  1. Анна Олешко – спеціальність 051 «Економіка»
  2. Руслан Причепа – спеціальність 051 «Економіка»
  3. Анастасія Момот – спеціальність 073 «Менеджмент»
  4. Назар Сонник – спеціальність 073 «Менеджмент»
  5. Ірина Хохлова – спеціальність 073 «Менеджмент»
  6. Дарія Лабаш –  спеціальність 073 «Менеджмент»

Грамотами ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за активну участь у діяльності студентського самоврядування університету відзначені:

  1. Олег Дяченко – спеціальність 051 «Економіка»
  2. Дмитро Кульбашний – спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
  3. Олег Павленко – спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
  4. Ольга Євтушенко – спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
  5. Владислав Ремболович – спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
  6. Карен Оганезян – спеціальність 051 «Економіка»

Для випускників прозвучали пісенні подарунки у виконанні студенток Анни Бойко та Ярослави Козар, хореографічні композиції ансамблю бальних танців «Акцент».

З вітальним словом від імені дружньої родини випускників-2019  звернувся магістр спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» Олег Капустін: «Свою першу освіту я здобув ще 20 років тому, проте ми вчимося упродовж  всього життя. У великій дружній студентській родині ми отримали нові знання, знайшли нових друзів. Закінчується черговий важливий етап нашого життя – ми стали магістрами. Яскраві враження, очікування, мрії та здобутки – це  назавжди  в серці!».

Магістри виконали давній академічний ритуал – перекидання бонету на конфедератці справа наліво. Глядацька зала бурхливими оплесками вітала випускників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»! Закінчились урочистості виконанням «Гаудеамусу» та спільним фото на подвір’ї університету.

Вітаємо випускників, бажаємо нових досягнень, професійних перемог та успішного кар’єрного зростання!