2019-12-28

Випускників Навчально-наукового інституту нафти і газу привітали з отриманням дипломів

27 грудня випускників Навчально-наукового інституту нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вітали з присвоєнням освітнього ступеня магістра і вручили дипломи

Випускників Навчально-наукового інституту нафти і газу привітали з отриманням дипломів

Згідно наказу №1515 від 26.12.2019 року «Про завершення навчання студентів навчально-наукового інституту нафти і газу», а також на підставі пункту першого, частини першої, статті 46 Закону України «Про вищу освіту» та протоколів екзаменаційних комісій Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» освітній ступінь магістра присвоїли студентам спеціальностей: 185 «Нафтогазова інженерія та технології», 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища», 144 «Теплоенергетика».

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко привітав магістрів ННІ нафти і газу і розповів, як досягти успіху: «Колектив університету намагався зробити все, щоб ви стали не тільки висококваліфікованими фахівцями, але і гармонійно розвинутими особистостями. Світ інноваційних технологій вимагає сучасних керівників. У житті не треба чогось чекати – треба щось робити. Розвивати свій стартап щодня – це нормальне завдання. Сьогодні ви можете користуватися соціальним ліфтом: не бійтеся подавати резюме і писати мотиваційні листи на омріяну посаду. Йдіть до власної мети!»

Директор Навчально-наукового інституту нафти і газу Юрій Винников закцентував на необхідності самоосвіти: «Сьогодні ви подолали один із найважливіших бар’єрів – закінчили навчання. Найголовніше, що вам треба зрозуміти –  життя вимагає постійного вдосконалення і роботи над собою. Тобто навчання. В університеті ви отримали базові знання, а для майбутньої професійної діяльності повинні їх невпинно примножувати».

На урочистості завітав почесний гість – член Наглядової ради університету, академік Української нафтогазової академії, генеральний директор НТП «Бурова техніка», к.т.н. Віталій Вітрик: «Щоб був результат – у вас повинні горіти очі. Ми, виробничники, бачимо вас як молодих перспективних фахівців: світ змінюється, технології йдуть вперед і саме ви будете вчити нас новим підходам. Будьте ініціативними – приходьте і пропонуйте свої ідеї. Не запитуйте «що нам робити?», а говоріть, що ви хочете зробити. Це і є вірна дорога до успіху», – побажав він молодим фахівцям.

Завідувач кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики, професор Юрій Голік назвав найважливіший момент у викладацькій діяльності: «Найприємніше бачити, що люди, яких я навчав, стали кращими за мене. Завжди хочеться, щоб студенти, яких ми випускаємо, проявили себе як висококваліфіковані фахівці і в будь-якій ситуації залишалися людьми».

Завідувач кафедри нафгазової інженерії та технологій Максим Харченко теж поділився секретом успіху: «Як правило, досягають успіху ті люди, які вміють ставити собі мету і розбивають її на задачі. Тому раджу кожного дня занотовувати завдання, правильно планувати своє життя і впевнено йти до мрії».

«Статус студента був зі мною з 16 років, адже тоді я вступив до Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В. Гоголя. Дякуємо керівництву університету, а також ректору Володимиру Олександровичу за те, що він приділяє велику увагу не тільки університету, а й структурним підрозділам: нас неодноразово запрошували на екскурсії, проводили спільні лекції та практичні заняття. Дякуємо за можливість вступити до Національного університету імені Юрія Кондратюка за прискореною формою навчання і зреалізувати себе не тільки у науковій, але й спортивній діяльності», – від імені усіх випускників подякував студент ННІ нафти і газу Станіслав Бобир.

За активну участь у практичній підготовці на виробництві грамоту отримали випускники спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології»: Валентин Жартовський, Дмитро Богодюк, Віталій Бондарь, Дмитро Григоренко, Павло Грицун, Владислав Куколенко, Сергій Мартинов, Владислав Панюта, Денис Савута, Сергій Головко, Дмитро Литвин, Роман Савенко та Євгеній Филь. За високі спортивні досягнення  – Віктор Ринцев, за активну діяльність у студентському самоврядуванні – Руслан Тойстер.

Магістри спеціальності 144 «Теплоенергетика» отримали нагороди: за активну участь у практичній підготовці на виробництві – Олег Штофель та Євгенія Маковійчук; за високі спортивні досягнення – Ігор Дейнеко; за активну діяльність у студентському самоврядуванні – Станіслав Бобир.

Вітаємо випускників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з важливим етапом у житті! Успіхів вам у реалізації планів, професійних успіхів і особистих досягнень!