2019-04-15

Вітаємо студентку ПолтНТУ з успішним захистом наукової роботи на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Вітаємо з отриманням Диплому І ступеня студентку кафедри туризму та адміністрування Челембієнко Катерину Сергіївну та її наукового керівника к.е.н, доцента кафедри туризму та адміністрування Глєбову Аллу Олександрівну!

Вітаємо студентку ПолтНТУ з успішним захистом наукової роботи на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

28 березня 2019 р. проходила підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм» в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця.

Студентка кафедри туризму та адміністрування Челембієнко Катерина Сергіївна прийняла участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та посіла перше місце. Під час захисту накової роботи був представлений їстівний посуд власного виготовлення.

Галузева комісія зазначила, що наукова робота на тему «Ecological street food» є дуже актуальною та побажала успіхів в подальших наукових розробках та їхній практичній реалізації.

Вітаємо К. Челембієнко та її наукового керівника к.е.н, доцента кафедри туризму та адміністрування Глєбову Аллу Олександрівну з отриманим призовим місцем.