2021-10-01

Вітання ректора політехніки з Днем працівників освіти

Шановні колеги, науково-педагогічні працівники! Щиро вітаю колектив університету та всю освітянську спільноту Полтавщини та України з професійним святом – Днем працівників освіти України!

Вітання ректора політехніки з Днем працівників освіти

Високий авторитет Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» як одного з найкращих університетів України та потужного інноваційного науково-освітнього центру Полтавського регіону забезпечується щоденною наполегливою працею викладачів, науковців, вчених, які вкладають власні знання, позитивно мотивують та надихають талановиту студентську молодь нашого університету на нові перемоги та визнання. Надзвичайно приємно відзначити той факт, що молоді люди, виховані цілою плеядою освітян і науковців, залишаються вірними власному покликанню, успішно працюють у різних сферах суспільного життя та популяризують молодіжну науку. Це наші педагогічні успіхи.

Цілеспрямована діяльність, ініціативність та відкритість викладачів до інновацій, досвідчених науковців та молодих вчених стабільно забезпечує надійні лідерські позиції Полтавської політехніки у престижних академічних, міжнародних рейтингах та формує потужний науково-освітній потенціал університету.

Щиро пишаємося високими здобутками викладачів, студентів, усіх, хто щедро примножує славу рідної alma-mater як лідера вищої освіти на теренах Полтавської області.

Твердо переконаний, що спільними зусиллями реалізовуємо найблагороднішу мету – доступ до якісної європейської освіти та створення належних умов, сприятливого мікроклімату для успішної самореалізації всебічно розвиненої особистості студента та викладача.

Сучасний університет динамічно розвивається, відкриваються сучасні лабораторії та інноваційні локації, налагоджуються міцні партнерські зв’язки з провідними європейськими закладами вищої освіти. Саме в синергетичному ефекті взаємодії науки та освіти наша сила, а постійна інтеграція університету у світовий освітній простір гарантує можливість йти в ногу з часом та не боятися викликів сьогодення.

Маємо почесну місію – зробити особистий внесок у розвиток України як молодої європейської держави, передавати набутий досвід підростаючому поколінню, радіти за їхні успіхи та перемоги, власним прикладом доводячи добре відому аксіому – знання керують світом.

Тож бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги у подальшій професійній діяльності! Оптимізму, завзяття та нових вагомих здобутків! Зі святом!

З повагою
Ректор, доктор економічних наук, професор
Володимир ОНИЩЕНКО