2022-04-24

Вітання ректора з Великоднем-2022

Шановна освітянська спільното, студенти, друзі та партнери університету!

Вітання ректора з Великоднем-2022

Від імені багатотисячного науково-педагогічного та студентського колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щиро вітаю зі святом Великодня!

У цей світлий і урочистий день Пасхи Христової щиро бажаю добра, родинного благополуччя, затишку в оселях та мирного неба над головою!
Нехай життя кожного українця наповниться світлою радістю з приходом весняної пори, в душі запанує спокій, любов та внутрішня гармонія, а краса рідної землі надихає на нові освітні, наукові, професійні та особисті звершення.

Цьогорічне свято по-особливому знаменує наступну сторінку в історії українського народу, формування нашої нації, здатної до примноження власного інтелектуального, творчого потенціалу, сповненої любові до рідної землі та численних культурних надбань славетних пращурів. Твердо переконаний, що наша земля дасть світу ще не одне покоління молодих талановитих людей, які неодмінно стануть лідерами та професіоналами обраної галузі, сумлінно працюватимуть на благо нашої молодої європейської держави.

Полтавська політехніка невтомно працює над якісною практичною підготовкою майбутніх фахівців, які відбудовуватимуть Україну та працюватимуть у економічному, енергетичному, міжнародному секторах її зовнішньополітичної діяльності. Віримо в нашу Перемогу, пишаємося здобутками і мужністю Збройних Сил України та працюємо над реальним втіленням нових якісних змін у освітній, науковій, міжнародній сферах.

Дорогі українці, нехай Бог оберігає нас від усіх негараздів, а щастя приходить в дім із кожним новим світанком! Нехай у наше життя повернеться мир після Перемоги!

Слава Україні!

З повагою
Ректор, професор Володимир Онищенко