2018-06-30

У ПолтНТУ відбулося вручення дипломів студентам-іноземцям

26 червня в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврів випускникам-іноземцям.

У ПолтНТУ відбулося вручення дипломів студентам-іноземцям

    Привітали понад п’ятдесят випускників-іноземців Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка ректор університету, професор Володимир Онищенко та директор Українського державного центру міжнародної освіти Олена Шаповалова.

      Серед випускників цього року представники близько двадцяти країн світу, зокрема яких Нігерія, Гана, Уругвай, Камерун, Туркменістан та інші країни світу.

     На урочистому заході відбулося вручення дипломів бакалаврам Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту, Навчально-наукового інституту нафти і газу та Навчально-наукового інституту ІТ- технологій та механотроніки та будівельного факультету.

     Також під час урочистостей висловив слова подяки за навчання та всебічний розвиток у ПолтНТУ випускник Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Діаманде Конвалі.

     Тож вітаємо всіх випускників з успішним закінченням університету, бажаємо їм реалізувати себе та прославляти свою Альма-матер!

     Запрошуємо іноземних абітурієнтів здобути якісну освіту у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка!


ІАЦ ПолтНТУ