2022-03-18

#ВсеБудеУкраїна: стартував онлайн-марафон корисних порад для молоді

Експертна платформа Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України започаткували онлайн-марафон #ВсеБудеУкраїна. Онлайн-марафон покликаний розповісти молоді про основи ментального здоров’я та допомогти вирішити ключові питання, які виникають у воєнний час.

#ВсеБудеУкраїна: стартував онлайн-марафон корисних порад для молоді

«Марафон #ВсеБудеУкраїна — наша відповідь на сучасні виклики та актуальні потреби молоді. Як розпізнати та впоратися з тривожними станами? Як протидіяти фейкам і фільтрувати інформацію? Як знайти роботу в умовах війни? Відповіді на ці запитання підготували експерти онлайн-марафону корисних порад для молоді #ВсеБудеУкраїна, який стартував 17 березня 2022 року», – говорять організатори.

Щодня експерти публікують короткі відео та інфографіки з порадами, підбірки можливостей для працевлаштування та корисних ресурсів, а щосереди о 17:00 будуть проходити групи психологічної підтримки.

Підписка на марафон і більше інформації: в телеграм-каналі

Довідково

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. Платформа Career Hub допомагає визначитися з вибором професії та планувати майбутню кар’єру, отримати якісну освіту для професійної самореалізації, розвивати навички, а також підготуватися до роботи майбутнього.