2022-09-26

Вступ-2023: політехніка запрошує на підготовчі курси

З 1 жовтня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартують підготовчі курси для вступників 2023 року за програмами ЗНО, для бажаючих відкрита онлайн-реєстрація. Випускники підготовчих курсів матимуть суттєві переваги при вступі до Полтавської політехніки.

Вступ-2023: політехніка запрошує на підготовчі курси

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» пропонує для вступників 2023 року широкі можливості для  ефективної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання та успішного вступу до  провідних  українських університетів. Абітурієнти зможуть пройти вступні випробування  з високими балами  та обрати омріяний фах. При вступі до Полтавської політехніки  випускники підготовчих курсів матимуть суттєві переваги.

Початок занять – 01 жовтня 2022 року.

Зареєструватися можна онлайн за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_4rhGDQB4MEPZR2ypWkY5yvTSS9t2Fw3qh7r0zJu6MS5-RA/viewform.

Підготовчі курси діють з 8 основних предметів. Також готуємо до вступних випробувань на творчих конкурсах із креслення, живопису та рисунку.

Можна обрати різні форми навчання – вечірні або заочні курси.

«Вже упродовж тривалого часу якість підготовчих курсів у Полтавській політехніці засвідчується високими результатами абітурієнтів, які обрали той чи інший формат навчання та успішно завершили курси за програмами зовнішнього незалежного оцінювання. Консультаційний центр університету також допомагає вступникам сформувати коректний набір предметів відповідно до обраної спеціальності та зареєструватися на тестування.

Важливо відзначити той факт, що у деяких громадах Полтавщини університетом вже створені власні представництва, тому  школярі  за бажанням можуть обрати формат навчання на підготовчих курсах на базі власного освітнього  закладу.

З метою оцінювання отриманих знань, згідно з програмами зовнішнього незалежного оцінювання для слухачів підготовчих курсів щомісячно проводяться контрольні роботи, здійснюється підсумковий моніторинг.

Після завершення підготовчих курсів абітурієнти мають значно вищі шанси на успішне складання вступних випробувань та зарахування на обрану спеціальність за бюджетною формою навчання. Слухачі, які вступатимуть до Полтавської політехніки на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності, отримують додаткові 10 балів. Запрошуємо та чекаємо на заняттях!» – прокоментувала завідувачка підготовчого відділення Центру по роботі зі студентами та обдарованою молоддю Світлана  Ревенко

Вечірні курси

Математика (2 рази на тиждень  - 350  грн)

 

 

 

 

Для абітурієнтів усіх спеціальностей ( 885 грн)

Українська мова  та література  (1 раз на тиждень – 300  грн)

Фізика, або хімія,або  географія, або історія України, або  іноземна мова, або біологія (за вибором абітурієнта)  (1 раз на тиждень

235  грн)

Креслення (1 раз на тиждень – 305  грн)

 

Для абітурієнтів архітектурного спрямування                    ( 610 грн)

Рисунок (1 раз на тиждень  - 305  грн)

Живопис (1 раз на тиждень - 305  грн)

 

 

 

 

Для абітурієнтів спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»

(610грн)

Рисунок (1 раз на тиждень - 305  грн)

Заочні курси

Математика (4 роботи  - 375  грн)

 

 

 

 

 

Для абітурієнтів усіх спеціальностей ( 906грн)

Українська мова  та література  (4 роботи  - 375  грн)

Фізика, або  хімія, або географія, або історія України, або іноземна мова, або біологія (за вибором  абітурієнта) – 156  грн)

Заочні курси (курси у містах Полтавської області)  

Математика  -153  грн

 

 

 

 

Вартість за весь курс навчання ( 365 грн)  

Українська мова  та література  - 153 грн

Фізика, або хімія, або географія, або  історія України, або  іноземна мова, або  біологія (за вибором  абітурієнта) – 59 грн

Випускникам підготовчих курсів університету  для вступу на основі повної загальної середньої освіти  до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на нижче зазначені спеціальності (спеціалізації) нараховуються додаткові 10 балів за результатами підсумкової атестації  за умови, якщо вступник допускається до участі в конкурсному відборі для зарахування на навчання.

Шифр галузі

Найменування галузі знань

Спеціальність

01

Освіта

Дошкільна освіта

10

Природничі науки

Науки про Землю (Геологія нафти і газу)

13

Механічна інженерія

Галузеве машинобудування

14

Електрична інженерія

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (Електромеханічні системи автоматизації та електропривод)

Теплоенергетика

15

Автоматизація та приладобудування

Автоматизація  та    комп’ютерно інтегровані технології (Робототехніка та автоматизовані системи керування)

17

Електроніка та електрокомунікації

Телекомунікації та радіотехніка

18

Виробництво та технології

Технології захисту навколишнього середовища

Гірництво (буріння свердловин)

Нафтогазова інженерія та технології

19

Архітектура та будівництво

Будівництво та цивільна інженерія

27

Транспорт

Автомобільний транспорт

 

За детальнішою інформацією  звертатися  до Консультаційного центру Полтавської політехніки:  36000, м. Полтава,   пр. Першотравневий, 24, каб. 123 (Центральний корпус).

Контактні телефони: (0532) 561 897, (0532) 561 604, (099) 057 65 17.

 

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»