2019-03-07

З Міжнародним днем жінок!

З Міжнародним днем жінок!

Любі, дорогі, шановні жінки! Весна починається чудовим святом, і це свято триває щоденно, коли ми даруємо квіти коханим, шануємо свої матерів та пригортаємо донечок! Усе найдорожче, що є у нашому житті пов’язане із жінкою!

Ви несете у цей світ ніжність і кохання, радість і доброту, наповнюєте будні яскравими фарбами, даруєте натхнення, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

Ви не тільки уособлюєте в собі яскраву жіночність, а і є успішними керівниками, і щоденно своєю мудрістю і працею ведуть наш університет вперед, до нових вершин!

Нехай шанують вас друзі та колеги, люблять чоловіки! Хай усе, про що ви мрієте, збувається, а кожен прожитий день наповнюється радістю та надією. Бажаю вам святкового настрою, посмішок і впевненості у завтрашньому дні!

Ще і ще раз вітаю вас, дорогі, кохані, любі жінки від імені чоловіків нашого університету зі святом Весни, любові та краси! Нехай лагідне сонечко і легкий вітерець весни принесе у ваші серця гарний настрій, а вашими талантами та теплотою ваших сердець примножується слава і майбутнє нашого університету!

З повагою,

Володимир Онищенко