2020-12-31

З Новим 2021 роком!

З Новим 2021 роком!

Шановні колеги, науково-педагогічні працівники, студенти, а також друзі і партнери Полтавської політехніки!

Минулого року я зазначав, що прийдешній рік буде насиченим на вагомі події.

2020 рік перевершив усі наші очікування, тому складно прогнозувати, чого очікувати у 2021 році.

Проводжаємо цей особливий рік, який змінив наш робочий і особистий стиль життя, та з новими очікуваннями зустрічаємо новий. Екстремальні умови стали новою реальністю.

Але ми не збавили обертів. Навіть навпаки!

Це був ювілейний рік для нашого університету, рік найнезвичайнішої вступної кампанії в історії і рік турботи.

Здобутками цього року стало відзначення на державному рівні історії майже столітнього шляху розвитку університету, відкриття нових надсучасних лабораторій, поповнення сучасним обладнанням навчальних аудиторій, величезна кількість успішних наукових, освітніх, творчих і спортивних заходів.

Дякую усій нашій потужній команді однодумців і кожному, хто наполегливою щоденною працею сприяє примноженню наших досягнень, підвищенню авторитету Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» серед закладів вищої освіти України та на міжнародному рівні, хто вкладає частинку душі у молодь.

Цілеспрямовано, наполегливо ми рухались траєкторією успіху. Ми маємо стратегію розвитку і гідно відповіли на глобальні виклики сучасності.

В університеті створене безпечне середовище для співробітників і студентів, а навчальний процес ефективно налагоджений як онлайн, так і офлайн. Діджиталізація освітніх і ділових процесів відбулась дуже швидко. І ми будемо ще більше впроваджувати смарт-рішення, орієнтуючись на наших високотехнологічних партнерів і кращий досвід закордонних колег. Це нові можливості для побудови успішного майбутнього.

Проте ніщо не замінить тепла живого спілкування.

Я щиро бажаю, щоб у прийдешньому році робота колективу була такою ж продуктивною, з новими досягненнями, студентам цікаво і легко навчалось, а співпраця з партнерами дивувала результатами!

Бережемо традиції, впроваджуємо інновації, досягаємо нових вершин!

Дякую всім за працю, розуміння та підтримку. Зичу усім здров’я, миру, наснаги і нових перемог! Дорогі друзі щастя Вам і Вашим рідним! З повагою до Вас!

З Новим 2021 роком!