2018-11-26

До ПолтНТУ з робочим візитом завітала делегація Технологічного інституту Південної Альберти (Канада)

11 – 19 грудня з робочим візитом у ПолтНТУ перебуватиме делегація Технологічного інституту Південної Альберти (Канада).

До ПолтНТУ з робочим візитом завітала делегація Технологічного інституту Південної Альберти (Канада)

     Візит канадських партнерів реалізується в межах підписаної угоди ректором ПолтНТУ, професором Володимиром Онищенко угоди про первинну підготовку фахівців для нафтогазової галузі з організацією роботодавців нафтогазової галузі.

     11 грудня відбулася робоча зустріч ректора ПолтНТУ, професора Володимира Онищенко з делегацією Технологічного інституту Південної Альберти (Канада). Під час робочої зустрічі обговорили подальші напрямки розвитку проекту: проведення аудиту, формування навчального плану та освітніх програм, підготовка викладачів, проведення навчання студентів та викладачів, впровадження нових освітніх програм за методиками Технологічного інституту Південної Альберти (Канада).

     Під час перебування у ПолтНТУ представники Технологічного інституту Південної Альберти ознайомилися із матеріально-технічною базою та провели інтерв’ю із науково-педагогічними працівниками навчально-наукового інституту нафти і газу та навчально-наукового інституту інформаційних технологій та механотроніки.

     Реалізація проекту передбачає підготовку у ПолтНТУ фахівців для нафтогазової галузі України за міжнародними стандартами з пріоритетом працевлаштування на підприємствах Групи Нафтогаз.

ІАЦ ПолтНТУ