2024-08-30

Заступник голови Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона, заступник голови Наглядової ради Вадим Стогній ознайомився з матеріально-технічною базою університету

Під час візиту до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» заступник голови Наглядової Ради Полтавської політехніки, заступник голови Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона Вадим Сергійович Стогній ознайомився з інноваційними лабораторіями для якісної практичної підготовки студентів за більше ніж 100 освітніми програмами та спеціальностями.

Заступник голови Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона, заступник голови Наглядової ради Вадим Стогній ознайомився з матеріально-технічною базою університету

Заступник голови Наглядової Ради Полтавської політехніки Вадим Стогній був приємно вражений потужним розвитком матеріально-технічної бази університету. Ним було відмічено, що попри війну університет продовжує успішно розвиватися. Тільки за попередній навчальний рік у Полтавській політехніці було відкрито цілу низку нових, сучасних лабораторій!

Зокрема, у Полтавській політехніці було відкрито лабораторію дронових технологій та багатофункціональний Навчально-науковий полігон «Буровий майданчик» з потужною буровою установкою Канадського виробництва Крамко-750. Заступник голови Наглядової Ради Полтавської політехніки Вадим Стогній високо оцінив значення відкритих інноваційних лабораторій для забезпечення якісної підготовки студентів університету.

Відкритий з нагоди відзначення 205-річчя університету 12 грудня 2023 року унікальний Музей науки Національного центру МАН України Полтавської політехніки є унікальною локацією університету та користується шаленим попитом серед молоді Полтавщини й інших областей.

Реалізація масштабного проєкту Європейського інвестиційного банку з енергоефективності, термомодернізації та санації навчальних корпусів і гуртожитків, в умовах воєнного стану, викликала ще більшу повагу до колективу Полтавської політехніки.

Заступник голови Комітету з Національної премії України імені Бориса Патона, заступник голови Наглядової ради Вадим Стогній високо оцінив динамічний розвиток Національного класичного університету імені Юрія Кондратюка!

Науково-педагогічний та студентський колектив політехніки - це потужна команда лідерів, яка вмотивована на реалізацію важливих проєктів розвитку освіти і науки України!

Команда, яка створює інноваційне майбутнє європейської України!