2021-09-28

Завершується додатковий набір на перший курс

У Національному університеті «Політехніка імені Юрія Кондратюка» завершується другий етап вступної компанії 2021 року – додаткове зарахування на перший курс університету за освітнім рівнем «Бакалавр» на основі документів про повну загальну середню та вищу освіту.

Завершується додатковий набір на перший курс

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошує усіх бажаючих на додаткове зарахування на перший курс університету на будь-які спеціальності за освітніми рівнями «Бакалавр» та «Магістр» на основі атестату про повну загальну середню освіту та диплому про вищу освіту (бакалавра, спеціаліста, магістра).

Дедлайн подачі заяв та документів до приймальної комісії університету (ауд.123 Ц) для вступників на перший курс бакалаврату – 29 вересня 2021 року.

Заяви подаються вступниками особисто до приймальної комісії Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (ауд.123 Центрального корпусу університету) разом з пакетом необхідних документів.

До заяви, поданої в паперовій формі, вступник додає такі документи:

  • копію документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • копію військово-облікового документа (у військовозобов’язаних – військового квитка або тимчасового посвідчення, а у призовників – посвідчення про приписку до призовних дільниць);
  • копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього;
  • копію сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3х4 см.

Детальнішу інформацію для вступників до бакалаврату та магістратури можна дізнатися за посиланням https://nupp.edu.ua/page/vstup-na-osnovi-pzso.html.

Підібрати спеціальність за наявними у вступників сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року чи попередніх років можна на сайт Полтавської політехніки, у розділі «Результат ЗНО «Твої спеціальності» https://nupp.edu.ua/calculator.html

Для вступників, що мають диплом бакалавра та виявили бажання вступати до магістратури, необхідною умовою для вступу є наявність сертифікату Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови.

Для вступників, які вже мають диплом спеціаліста чи магістра, сертифікат ЄВІ з іноземної мови є необов’язковим. Іспит з іноземної мови (у формі комп’ютерного тестування) можна скласти безпосередньо в університеті.

За детальнішою інформацією звертатися за адресою: м. Полтава, проспект Першотравневий, 24, приймальна комісія університету (ауд.123 Ц), тел. +36(0532) 561 604, +38 (099) 057 – 65 – 17, e-mail: vstup@nupp.edu.ua.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»