2018-10-29

Зустріч делегації ПолтНТУ з представниками бізнес школи Університету Гринвічу

26 жовтня відбулася робоча зустріч делегації ПолтНТУ з представниками бізнес школи Університету Гринвічу, Лондон, Великобританія.

Зустріч делегації ПолтНТУ з представниками бізнес школи Університету Гринвічу

     ПолтНТУ має багаторічне плідне співробітництво із бізнес школою, яке було започатковане ректором, професором Володимиром Онищенко у 2010 році. В результати співробітництва в ПолтНТУ діє єдина в Україні спільна з Великобританією програма «подвійного диплому», за якою студенти ПолтНТУ можуть отримати два дипломи: українського та британського університетів.

     Під час зустрічі ректор, д.е.н., професор Володимир Онищенко та проректор з наукової та міжнародної роботи, к.е.н., доцент Світлана Сівіцька обговорили з представниками бізнес школи Університету Гринвічу реалізацію спільної програми «подвійних дипломів».

     Заступник директора навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту, к.е.н., доцент Ірина Крекотень та завідувач кафедри туризму та адміністрування, д.е.н., доцент Ірина Черниш на зустрічі презентували освітні та наукові здобутки кафедр ПолтНТУ, які здійснюють підготовку за напрямами: фінанси і кредит, економіка, менеджмент, туризм, маркетинг, міжнародна економіка, бізнес адміністрування.

     Розвиваючи наукове співробітництво презентували колегам із бізнес школи останні випуски англомовного фахового наукового видання ПолтНТУ «Економіка і регіон».

     Представники університетів визначили нові плани співробітництва, зокрема проведення стажування науково-педагогічних працівників ПолтНТУ на базі Університету Гринвічу протягом весняного семестру 2018-2019 навчального року.

     Учасники зустрічі обговорили спільні напрями наукової роботи та спільні наукові публікації між структурними підрозділами бізнес школи Університету Гринвічу та навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ПолтНТУ.

ІАЦ ПолтНТУ