2021-08-06

495 держслужбовців підвищуватимуть кваліфікацію у Полтавській політехніці

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримав державне замовлення від Національного агентства України з питань державної служби. Державні службовці та посадовці органів місцевого самоврядування підвищуватимуть кваліфікацію за трьома програмами.

495 держслужбовців підвищуватимуть кваліфікацію у Полтавській політехніці

За результатами конкурсного відбору виконавців державного замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» став лідером та єдиним закладом на Полтавщині, який отримав державне замовлення від Національного агентства України з питань державної служби.

Обсяги державного замовлення затверджені Наказом НАДС від 03.08.2021 №119-21.

«Десять років в університеті готують фахових публічних управлінців і держслужбовців. Враховуючи високу якість організації навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», Національному університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» щороку надається право на навчання магістрів спеціальності за державним замовленням. Нині маємо окреме державне замовлення для підвищення кваліфікації чинних держслужбовців і оновлення їх фахових компетенцій відповідно до сучасних професійних викликів. Навчатимуть фахівці – науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління, адміністрування і права», – прокоментувала заступниця директора Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту, кандидат економічних наук Ірина Крекотень.

Підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування відбудеться за однією загальною професійною (сертифікатною) програмою та 2-ма загальними короткостроковими програмами, а саме:

  • Загальна професійна (сертифікатна) програма підвищення кваліфікації «Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б»»;
  • Загальна короткострокова програма підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань запобігання корупції та забезпечення доброчесності;
  • Загальна короткострокова програма підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань комунікації та взаємодії.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»