2022-06-08

9 науково-педагогічних працівників Полтавської політехніки відзначив МОН

Під час засідання Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор Володимир Онищенко вручив відомчі відзнаки Міністерства освіти і науки України науково-педагогічним працівникам університету.

9 науково-педагогічних працівників Полтавської політехніки відзначив МОН

Під час засідання Вченої ради ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко урочисто вручив відомчі відзнаки науково-педагогічним працівникам університету, досягнення яких відзначило Міністерство освіти і науки України.

«Кожен день – це черговий день новітньої історії нашого університету під час війни, подарований ЗСУ. І я щасливий, що маємо змогу жити, працювати і запам'ятовувати цей історичний момент. Якщо ти хочеш отримати результат – треба системно та планово працювати. Університет став лідером Полтавщини і посів високі позиції серед найкращих ЗВО України. Це все результат наполегливої праці колективу. Дякую за чудову роботу і бажаю нових досягнень! Працюємо на Перемогу!» – зазначив ректор Володимир Онищенко.

Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «За наукові та освітні досягнення» нагороджено:

Наталію Василівну Ічанську – кандидатку фізико-математичних наук, доцентку, завідувачку кафедри вищої та прикладної математики.

Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України за заслуги в реалізації державної політики в галузі національної освіти і науки, багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди Дня науки нагороджено:

МАГАС Наталію Миколаївну – кандидатку технічних наук, доцентку кафедри будівництва та цивільної інженерії;

МАКСИМЕНКА Олега Сергійовича – кандидата  економічних наук, доцента, директора Департаменту організації навчального процесу, акредитації та ліцензування

Грамотою Міністерства освіти і науки України за заслуги в реалізації державної політики в галузі національної освіти і науки, багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди Дня науки відзначено:

ДМИТРЕНКА Андрія Олександровича – кандидата технічних наук, доцента, доцента кафедри будівельних конструкцій;

ЛИТВИНЕНКО Тетяну Петрівну – кандидатку технічних наук, доцентку, завідувачку кафедри автомобільних доріг, геодезії, землеустрою та сільських будівель;

Подякою Міністерства освіти і науки України за заслуги в реалізації державної політики в галузі національної освіти і науки, багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди Дня науки відзначено:

ВЕРГАЛ Ксенію Юріївну – кандидатку економічних наук, доцентку, заступницю директора навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки;

СИНИЦЮ Тетяну Олександрівну – кандидатку наук з фізичного виховання та спорту, майстра спорту України, завідувачку кафедри фізичного виховання;

ЧИЖЕВСЬКУ Марину Борисівну – кандидатку економічних наук, доцентку, завідувачку кафедри економіки, підприємництва та маркетингу;

ЧЕРВ’ЯК Анну Володимирівну – виконуючу обов’язки ученого секретаря секретаріату Вченої ради.

Нагадуємо, Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» став лідером шістнадцятого академічного рейтингу закладів вищої освіти «ТОП-200 Україна 2022».

 

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»