2022-04-07

ACLab шукає проєкти, які сприятимуть подоланню наслідків війни

Команда мережі академічних стартап-інкубаторів YEP створила координаційну платформу ACLab, що сприятиме поширенню проєктів гуманітарного та економічного напрямів, а також сфери будівництва та реконструкції.

ACLab шукає проєкти, які сприятимуть подоланню наслідків війни

Світовий досвід доводить, що життя в умовах війни породжує не лише відчай чи песимізм, а й нових героїв, проривні інновації, передові дослідження, що рятують життя та допомагають мільйонам людей подолати кризу. Саме тому YEP запускає «Антикризовий семестр» Підприємницького університету.

ACLab – платформа, створена командою YEP, для реалізації технологічних та соціально-економічних ініціатив з великим імпактом на відновлення України від наслідків війни. Головний критерій відбору ініціатив – великий імпакт на відновлення країни в ключових напрямках: гуманітарна та економічна сфери; будівництво та реконструкція.

В рамках програми семестру можна долучитися до серії зустрічей з міжнародними спікерами:

  • 11 квітня (15:00 – 17:00):  Impact investing: educating the next generation of Ukrainian.

Спікерка: Олена Донець – Global COO & EMEA GM у Spyre Group; Співзасновниця консалтингової групи DUCO; Співзасновниця найбільшого в Ізраїлі стартап-центру StarTAU; експертка з побудови інноваційних екосистем.

Мова лекції: російська.

  • 12 квітня (15:00 – 17:00): The chronic of innovation: the story of Israeli innovation as an aspect of survival mode.

Спікер: Ітай Верман – очільник відділу інновацій в освіті у Spyre Group; провідний експерт з підприємницької освіти в Ізраїлі; радник активностей уряду, муніципалітетів, університетів та громадських організацій.

Мова лекції: англійська.

  • 13 квітня (15:00 – 17:00): Change: challenging assumptions.

Спікер: Шломо Абас – експерт з бізнес-стратегування та консультування для досягнення максимального впливу з мінімальними витратами ресурсів; консультував компанії GM, Disney, Brinks, Bayer and Johnson & Johnson.

Мова лекції: англійська.

Більш детальна інформація та реєстрація на заходи за посиланням.

Нагадаємо, для студентів і молодих викладачів продовжено терміни подачі заявок на конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта.

 

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»