2022-07-10

«Бакалавр 4.5.0»: студенти Полтавської політехніки підтримують благодійну акцію студентів ЛНУ і Фонду Притули

Студентський уряд Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з Благодійним фондом Сергія Притули організували Всеукраїнську благодійну акцію «Бакалавр 4.5.0». Студентський парламент Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» підтримує збір коштів на позашляховики для українських захисників і закликає всіх випускників Полтавщини приєднуватись до акції.

«Бакалавр 4.5.0»: студенти Полтавської політехніки підтримують благодійну акцію студентів ЛНУ і Фонду Притули

Метою благодійної ініціативи є збір коштів на 10 автомобілів для Збройних сил України. Організатори акції планують зібрати 4 мільйони гривень упродовж 10 днів, адже на цей транспорт дуже чекають наші військові у гарячих точках.

Акція стартувала 8 липня. Є 10 днів на 10 авто.

Станом на ранок 10 липня було зібрано майже 83 тисячі гривень.

Посилання на збір: «Бакалавр 4.5.0».

 

«Ми маємо змогу захищати дипломи, бо на нашому захисті — ЗСУ. У мирний час студенти святкували б випускні по всій Україні. Зараз ми не організовуємо гучних вечірок, а просимо підтримати наших захисників. Бо кожне свято, яке ми маємо, —  завдяки їм...

Підтримуємо ініціативу Студентського уряду ЛНУ ім. І. Франка, які разом з БФ Сергія Притули оголосили Всеукраїнську благодійну акцію «Бакалавр 4.5.0». Наша спільна ціль — 10 позашляховиків  для захисників України. Для цього потрібно 4 млн гривень. Але що більше ми зберемо, тим більше Пекельних тачок підсилять позиції наших бійців! Впевнені, що українському студентству це під силу.

Ми закликаємо всіх випускників Полтавщини з родинами, всіх наших друзів підтримати наших захисників. Вони стоять на захисті, аби ми могли навчатись, працювати та розвивати Україну», – прокоментували у Студентському парламенті Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Сам волонтер і громадський діяч Сергій Притула відреагував у соцмережах на підтримку нашого Студпарламенту:

Раніше студенти Полтавської політехніки за вечір зібрали кошти на тепловізор для ЗСУ, а нещодавно на підтримку ЗСУ відбувся турнір з кіберспорту  RectorsCyberCup'22.

 

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»