2024-09-16

Для студентів Полтавської політехніки відкрита унікальна можливість – навчання в Гренландії за програмою Erasmus+

Студентів Полтавської політехніки запрошують взяти участь у програмі кредитної академічної мобільності Erasmus+ в гренландському університеті – University of Greenland – Ilisimatusarfik. Це неймовірна можливість провести весняний семестр 2024/2025 навчального року в Гренландії, ознайомитися з новою культурою, дізнатися про особливості навчання в престижному зарубіжному університеті -партнері та здобути безцінний міжнародний досвід.

Для студентів Полтавської політехніки відкрита унікальна можливість – навчання в Гренландії за програмою Erasmus+

Студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» мають унікальну можливість стати учасниками програми кредитної академічної мобільності Erasmus+ в гренландському університеті – University of Greenland – Ilisimatusarfik. Для цілеспрямованої студентської молоді це неймовірна можливість провести весняний семестр 2024/2025 навчального року в Гренландії, ознайомитися з новою культурою, дізнатися про особливості навчання в престижному зарубіжному університеті -партнері та здобути безцінний міжнародний досвід.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» є єдиним закладом вищої освіти України, який підписав Меморандум про співпрацю та міжінституційну угоду з Університетом Гренландії - University of Greenland – Ilisimatusarfik – у рамках якої здобувачі вищої освіти бакалаврату та магістратури мають можливість опановувати фахові дисципліни за програмою кредитної академічної мобільності Erasmus+ протягом семестру чи навіть цілого навчального року.

Чому саме ви? Тільки студенти Полтавської політехніки, єдиного університету в Україні, мають таку можливість! Плідна співпраця з Університетом Гренландії дозволяє бакалаврам і магістрам протягом 1-2 семестрів вивчати фахові дисципліни за програмою Erasmus+.

Що на вас чекає?

  • Навчання в одному з найунікальніших університетів світу.
  • Занурення у незабутню атмосферу природи та культури Гренландії.
  • Можливість покращити свій професійний рівень у таких галузях як: Business and economics, Culture and Social History, Journalism, Language, literature and media, Law, Nursing, Social Science, Social Work, Teaching, Theology, Translation and Interpretation
  • Пріоритетне житло для одного студента з України (вартість оренди лише 114 євро на місяць!).

Як стати учасником? Щоб скористатися цією унікальною можливістю, потрібно відповідати простим вимогам:

  • бути студентом ІІ – V курсів на момент початку програми (весна 2025 року);
  • мати закордонний паспорт, дійсний до серпня 2025 року, високі академічні показники та знання англійської мови на рівні B2/C1;
  • підготувати CV та мотиваційний лист англійською мовою, скласти тест і пройти співбесіду з англійської мови.

Що потрібно зробити? Подати документи через свою випускову кафедру до відділу міжнародних зв’язків (interoffice@nupp.edu.ua, 325 Ф) до зазначеного терміну. Це ваш шанс не тільки побачити світ, але й здобути міжнародний досвід, який допоможе у майбутній кар'єрі!

Дедлайн подання заявок: 25 вересня 2024 року, 15:00

Тестування на знання англійської мови: 26 вересня 2024 року, 12.00, ауд.318 Ц.

Деталі програми:

  • Період: лютий-травень 2025 року (4,5 місяці).
  • Кількість місць: 2-3 студенти.
  • Вартість проживання: 850 датських крон (близько 114 євро/місяць).
  • Оскільки стипендія не передбачена, учасники повинні самостійно оплатити переліт, візу, харчування тощо.

Поспішайте! Це не просто обмін, це ваша можливість відкрити для себе новий світ та інвестувати у своє майбутнє. Представники політехніки – перші учасники програми академічної мобільності в Гренландії

Детальніша інформація про навчання в Гренландії міститься тут.

Контакти для додаткової інформації: координаторка програми – Анна Костянтинівна Павельєва (ауд. 310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Не пропустіть свій шанс – зробіть крок до навчання в Гренландії разом з Полтавською політехнікою!

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»