2023-03-23

Для студентів політехніки відкрита можливість удосконалити навички роботи в сучасних програмних комплексах для кошторисників

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка долучився до проєкту «Будуємо майбутнє разом». Відтепер для студентів двох спеціальностей відкрита можливість удосконалити навички роботи в сучасних програмних комплексах для кошторисників. Координатором проєкту є Ксенія Чичуліна, яка нещодавно пройшла курс підвищення кваліфікації та стала сертифікованим інженером-кошторисником.

Для студентів політехніки відкрита можливість удосконалити навички роботи в сучасних програмних комплексах для кошторисників

Відтепер для студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відкрита можливість удосконалити навички роботи в сучасних програмних комплексах «Будівельні Технології – КОШТОРИС», «Будівельні Технології – КОШТОРИС ПВР» на практичному курсі дисциплін «Економіка будівництва та проєктно-кошторисна справа» та «Ціни і ціноутворення», що проходять в рамках проєкту «Будуємо майбутнє разом».

«На створеній онлайн-платформі фахівцями компанії «Computer Logic Group» представлені підручники, відеолекції, корисні посилання. Усі доступні на онлайн-платформі матеріали можна використовувати як для особистого розвитку, так і навчального процесу на практичних заняттях, як додатковий обсяг інформації», – зазначила кандидатка технічних наук, доцент кафедри економіки підприємництва та маркетингу Ксенія Чичуліна, яка є координатором проєкту.

Нещодавно, в період з 25 січня по 23 березня 2023 року, Ксенія Чичуліна успішно пройшла курс підвищення кваліфікації «Кошторисна справа та ціноутворення у будівництві. Розрахунок кошторисів на будівельні роботи», про що свідчить отриманий атестат про проходження професійної атестації. Відтепер науковиця – сертифікований інженер-кошторисник.

Даний курс орієнтований на отримання практичних навичок роботи в програмі КОШТОРИС 8, а саме: поглиблене вивчення інтерфейсу, налаштувань, сервісних функцій, аналітичних можливостей та інструментів для експертизи й перевірки кошторисної документації. Впродовж двох місяців слухачі курсу активно виконували завдання що стосуються розрахунку вартості будівництва на всіх його стадіях з подальшим контролем розробників курсу.

Нагадаємо, що на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відкриті курси підвищення кваліфікації для кошторисників, які орієнтовані як на початківців, так і на досвідчених інженерів-кошторисників.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»