2022-07-04

Університет запрошує кошторисників на курси підвищення кваліфікації

На базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відкриті курси підвищення кваліфікації для кошторисників, які орієнтовані як на початківців, так і на досвідчених інженерів-кошторисників. По закінченню програми слухачі отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Університет запрошує кошторисників на курси підвищення кваліфікації

Усі, хто бажає навчитися працювати в програмному комплексі АВК-5 для складання чи перевірки кошторисів, розробляти інвесторсько-кошторисну документацію, договірні ціни та підрядні документи, розраховувати кошторисну документацію на всіх етапах будівництва запрошуються долучитися до спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації «Кошторисна справа в будівництві. Практична робота в програмному комплексі АВК-5»

Курс орієнтований як на новачків, так і на тих, хто знає особливості формування кошторисної документації, але складає кошториси без програмного забезпечення.

Форма навчання – дистанційно в групі або індивідуальний підхід.

Кількість учасників в групі – до десяти осіб.

Основні переваги курсу:

  • менторська підтримка
  • практичні заняття
  • доступ до відео занять і матеріалів після завершення навчання
  • сучасні програми

Протягом місяця учасники курсу підвищення кваліфікації дізнаються:

  • правила та норми в будівництві, основи та загальні підходи побудови ефективної системи ціноутворення в будівництві;
  • вимоги та порядок оформлення інвесторсько-кошторисної та тендерної документації, зокрема, порядок складання локальних і об’єктних кошторисів, зведеного кошторисного розрахунку, договірної ціни, закриття актів виконаних робіт, використаних матеріалів тощо;
  • принципи роботи та можливості програми АВК-5 (навчання в програмному комплексі АВК-5 входить до загальної програми курсу кошторисної справи в будівництві. Даний програмний комплекс призначений для визначення вартості будівельних робіт та формування звітної документації. Навчання роботи в програмному комплексі АВК-5 базується на реальних проєкт і прикладах);
  • особливості формування різних видів кошторисів на будівельні роботи;
  • правила оформлення договору з підрядниками;
  • принципи перевірки існуючих кошторисів.

Інтерактивні курси максимально наближені до очного формату занять: існує можливість обміну досвідом в невеликих міні-групах, поставити питання викладачу індивідуально та отримати велику кількість методичних матеріалів, які допоможуть надалі у розв'язанні практичних задач зі складання будь-яких видів кошторисної документації.

По завершенню навчання, при умові успішного проходження контрольного тестування, випускники отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації безпосередньо у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» або «Новою поштою».

Контакти:

ekonomica@nupp.edu.ua

+380661845614 – Чижевська Марина Борисівна, кандидат економічних наук, доцент

+380500137282 – Чичуліна Ксенія Вікторівна, кандидат технічних наук, доцент

Нагадаємо, університет здійснює підготовку енергоаудиторів у сфері забезпечення енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем будівель.

Раніше фахівці Держаудитслужби пройшли курс підвищення кваліфікації за програмою «Виконання робіт і контроль у будівництві», Держаудитслужба України залучила науковців політехніки до обговорення фінансового контролю у сфері будівництва, працівники Управління з питань містобудування та архітектури Полтавської міської ради, Полтавського міського управління земельних ресурсів та земельного кадастру і Департаменту з питань реєстрації пройшли курси підвищення кваліфікації.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»