2022-06-10

Фахівці ДАСУ отримали сертифікати про підвищення кваліфікації за програмою «Виконання та контроль робіт у дорожньому будівництві»

10 червня майже 200 слухачів отримали сертифікати, які засвідчують успішне завершення навчання з 6 по 10 червня 2022 року за спеціальною короткостроковою програмою «Виконання та контроль робіт у дорожньому будівництві». Разом з науковцями ННІ архітектури, будівництва та землеустрою Володимир Онищенко привітав слухачів курсів з новим професійним досягненням.

Фахівці ДАСУ отримали сертифікати про підвищення кваліфікації за програмою «Виконання та контроль робіт у дорожньому будівництві»

Програма спрямована на підвищення рівня таких професійних компетентностей як знання нормативної документації, законодавства та прийняття ефективних рішень.


«Фахівці Держаудитслужби з усієї України продовжують успішне навчання на курсах підвищення кваліфікації, які проводять науковці ННІ архітектури, будівництва та землеустрою Полтавської політехніки. Ми продовжуємо плідну співпрацю, у рамках угоди, наповнюючи її реальними справами, за що хочу подякувати голові Державної аудиторської служби України Геннадію Плісу.

За попередніми оцінками Мінінфраструктури, станом на 8 червня 2022 року руйнувань і пошкоджень зазнали 23,9 тис км доріг. Це десятки мільйонів доларів.

Тож надзвичайно актуальним є аналіз стану руйнування інфраструктури, здійсненого ворогом, і відновлення сполучення між містами. Тому наші фахівці будуть й надалі надавати науково-методичну, консультаційну допомогу як під час курсів підвищення кваліфікації, так і в наданні належної оцінки цих руйнувань, наукових обгрунтувань завданих пошкоджень. Бажаю фахівцям використовувати отримані знання на благо України і наближати Перемогу!» – зазначив ректор, професор Володимир Онищенко.

Координатором програми підвищення кваліфікації з боку Державної аудиторської служби України став Роман Бохін, директор департаменту контролю у сфері будівництва. Укладачами програми є науковці Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – Володимир Ільченко, кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри автомобільних доріг, геодезії, землеустрою та сільських будівель та Ксенія Чичуліна, кандидатка технічних наук, доцентка кафедри економіки, підприємництва та маркетингу.

Зміст спеціальної короткострокової програми підвищення кваліфікації розкриває декілька важливих напрямків, актуальних для сьогодення, зокрема технології будівництва автомобільних доріг загального користування, матеріали для влаштування шарів покриття автодоріг, визначення обсягів виконання дорожньо-будівельних робіт, приймання та контроль якості дорожньо-будівельних робіт, кошторисне нормування і принципи ціноутворення у дорожньому будівництві, складання локальних кошторисів та актів виконаних робіт до них.

 

Раніше фахівці Держаудитслужби пройшли курс підвищення кваліфікації за програмою «Виконання робіт і контроль у будівництві».

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»