2023-09-25

Фахівці Товариства Червоного Хреста України провели тренінги з ефективного спілкування

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулися тренінги «Навички ефективного спілкування як інструмент відповідального лідерства. Взаємодія в команді» та «Безпечне психологічне та фізичне спілкування», проведені фахівцями Полтавської міської організації Товариства Червоного Хреста України. Науково-педагогічні працівники та студенти університету удосконалили навички комунікації та обговорили якості ефективного лідерства для розбудови командної взаємодії.

Фахівці Товариства Червоного Хреста України провели тренінги з ефективного спілкування

Плідна співпраця науково-педагогічних працівників кафедри фізичної терапії та ерготерапії факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з Товариством Червоного Хреста в Україні  продовжується — відбулась серія освітніх  тренінгів для викладачів та студентів  університету.

16 та 23 вересня 2023 року у Студентському хабі Полтавської політехніки фахівці Полтавської міської організації Товариства Червоного  Хреста  провели тренінги «Навички ефективного спілкування як інструмент відповідального лідерства. Взаємодія в команді» та «Безпечне психологічне та фізичне спілкування» з метою удосконалення навичок комунікації та визначення якосей ефективного лідерства для розбудови командної взаємодії.

Організатори тренінгу – Наталія  Іскотіна, голова Полтавської міської організації Товариства Червоного  Хреста  та тренер тренінгу, співробітник Полтавської міської організації Товариства Червоного Хреста Сергій  Жук створили сприятливе освітнє середовище для обміну думками та відпрацювання корисних практичних кейсів, що неодмінно знадобляться сучасній молоді  у процесі комунікації.

Учасниками тренінгу стали   студенти університету різних спеціальностей  та науково-педагогічні працівники Полтавської політехніки —  декан факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор Ліна Рибалко, доцент кафедри фізичної терапії та ерготерапії, кандидат медичних наук Анатолій Левков, які мали змогу поставити актуальні питання, отримати на них відповіді та плідно взаємодіяти один з одним під час виконання командних завдань.

Під час тренінгу учасники   ознайомилися з базовими положеннями теорії спілкування, визначили та охарактеризували типи людської поведінки та характерів, розібралися з ефективними моделями реагування у конфліктних ситуаціях, набули вмінь і навичок формування базових навичок командної взаємодії та визначилися з ефективними лідерськими якостями,  вміннями організації роботи в команді. Тренери провели інтерактивні вправи «Передача інформації», «Я – повідомлення», «Катастрофа в пустелі», «Дійові особи», «Я тобі довіряю», тому  студенти надзвичайно цікаво і корисно провели час.

По завершенню івенту учасники обмінялися отриманими враженнями та домовилися про пріоритетні напрямки подальшого партнерства.

Раніше кафедра фізичної терапії та ерготерапії отримала набір рюкзаків першої домедичної допомоги, а представники Товариства Червоного Хреста України провели тренінг з управління ризиками під час надзвичайних ситуацій на базі Полтавської політехніки.

Медіацентр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»