2023-01-30

Фінал ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка матиме онлайн або змішаний формат

Фінальний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка з міркувань безпеки може проводитися в дистанційній або змішаній (очній та дистанційній) формі. Відповідно до листа МОН України конкурс відбудеться 4 лютого 2023 року в обласних центрах та місті Києві. Заявки на участь надіслати до 31 січня 2023 року.

Фінал ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка матиме онлайн або змішаний формат

Фінальний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка з міркувань безпеки може проводитися в дистанційній або змішаній (очній та дистанційній) формі. Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України, конкурс відбудеться 4 лютого 2023 року в обласних центрах та місті Києві.

Завдання будуть надіслані в день проведення конкурсу о 9 годині на офіційну електронну адресу установи, відповідальної за його проведення в регіоні.

Виконання конкурсних робіт розпочнеться о 10 годині, після проведення інструктажу з учасниками конкурсу.

Учні 5-7 класів будуть працювати над завданнями 2 астрономічні години, учні 8-9 класів – 3 астрономічні години.

Учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти та закладів професійної освіти, студенти і курсанти закладів вищої освіти виконуватимуть конкурсні завдання 4 астрономічні години.

Учасників фінального етапу конкурсу необхідно розмістити окремо відповідно до їх вікових категорій (не більше шести осіб в аудиторії) у межах одного закладу освіти.

Роботи учасників конкурсу разом з протоколами та іншими документами мають бути надіслані кур’єрською поштою в день проведення змагань на адресу Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Також протоколи надсилаються на електронну адресу: obdarovani.iitzo@ukr.net.

Заявки на участь у фінальному етапі змагань необхідно надіслати до 31 січня 2023 року на електронну адресу obdarovani.iitzo@ukr.net та на адресу ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Раніше оприлюднено дату та формат IV етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»