2022-01-27

GO buildit: студентів запрошують на змагання з віртуального будівництва

BUILDIT Ukraine запрошує студентів будівельних, архітектурних та інженерних спеціальностей до участі в мультидисциплінарному змаганні з віртуального будівництва GO buildit. Реєстрація триває до 6 березня.

GO buildit: студентів запрошують на змагання з віртуального будівництва

GO buildit – мультидисциплінарне змагання, у якому командам студентів доведеться створи свої унікальні об'єкти та поборотися за першість у фіналі. Переможці отримають грошові винагороди, призи та матимуть можливість пройти стажування у партнерів змагання.

Учасники матимуть можливість проявити себе на шляху від розробки концепту до презентації замовнику. Головним акцентом є VDC-процеси (Virtual Design and Construction – Інформаційне моделювання будівель та споруд), що включають в себе міжсистемну координацію, 4D логістику, енергоефективність та розрахунки.

У рамках змагання команди розроблять власні проєкти, в умовах, наближених до реальних: плани, дедлайни та комунікація з підрядниками. Для кожного знайдеться своя роль у команді. Розподіл обов'язків, налаштування процесів та єдність команди – шлях до перемоги.

Для участі необхідно сформувати команду з 4 учасників: менеджер (студент або викладач), архітектор, інженер-конструктор, інженер систем. Кожен учасник команди повинен мати базові інженерні навички, знання будівельного та VDC процесів.

Учасники повинні мати hard skills (володіння програмами Autodesk: Revit, Navisworks, Insight, BIM 360 tools, функціонально-вартісний аналіз та робота з документацією, планування та фазування будівельного проєкту, 3D координація) і soft skills (командна робота, тайм-менеджмент, прийняття рішень, комунікація).

Ключові дати:

  • Реєстрація – до 6 березня;
  • Початок першого етапу – 7 березня;
  • Фінал та оголошення переможців – 29–30 квітня.

Детальна інформація щодо вимог до участі та реєстрація на сайті GO buildit.

BuildIt Ukraine – це громадська спілка, діяльність якої спрямована на впровадження змін до будівельної галузі шляхом модернізації системи освіти.
Цей процес відбувається завдяки поєднанню практичного досвіду учасників ринку та інституту академічної освіти. На рахунку організації більше 30 проєктів у сфері сучасної будівельної освіти та 3000 студентів-учасників проєктів.

Нагадуємо, SEOquick дає можливість студентам-контрактникам виграти ґрант на оплату навчання.

 

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»