2020-12-24

Голова ОДА відзначив внесок Полтавської політехніки у розвиток області

З нагоди ювілею голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов нагородив науковців університету Почесними грамотами облдержадміністрації за особистий внесок у розвиток національної освіти і підготовку фахівців, відзначивши внесок університету в економічний розвиток регіону.

Голова ОДА відзначив внесок Полтавської політехніки у розвиток області

«З упевненість можу сказати, ваш навчальний заклад – частина вищої освіти не лише Полтавщини, а й усієї України. Ви робите внесок у розвиток області, бо університет є профільним для всіх сфер економіки. За кожним успіхом випускників «Полтавської політехніки» стоїть викладач, який вклав частинку своєї душі в розвиток університету, покращення матеріально-технічної бази, розвиток студентів. Я бажаю вам нових звершень, нових вчених звань, гарних студентів. Молодь запрошую до навчання в цей університет, а випускникам бажаю успішно завершити виш і знайти себе в професійній сфері», – зазначив Олег Синєгубов.

Почесною грамотою Полтавської обласної державної адміністрації нагороджено:

Юстину Веригу – кандидата економічних наук, професора кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Олександру Маслій – кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Валентину Сидоренко – директорку науково-технічної бібліотеки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Тетяну Фесенко – кандидата технічних наук, доцента, завідувачку кафедри комп'ютерних та інформаційних технологій і систем Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Олену Степову – доктора технічних наук, доцента кафедри прикладної екології та природокористування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Світлану Сівіцьку – кандидата економічних наук, доцента, лауреата Державної премії України для молодих учених, проректорку з наукової та міжнародної роботи Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Грамотою Північно-Східного наукового центру Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну та самовіддану працю, плідну наукову-педагогічну діяльність та з нагоди 90-річчя університету нагороджено:

Оксану Ілляш – кандидата технічних наук, завідувачку кафедри прикладної екології та природокористування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Юрія Винникова – доктора технічних наук, професора кафедри нафтогазової інженерії та технологій Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Олександра Шефера – доктора технічних наук, завідувача кафедри автоматики, електроніки та телекомунікацій Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

«Не випадково подію цьогоріч внесли до переліку пам'ятних дат та ювілеїв, які відзначають на державному рівні. Історія успішного шляху закладу вищої освіти від профільного будівельного інституту до одного з найкращих університетів європейського рівня закарбована в історії Полтавщини. Для мене честь сьогодні бути присутнім на цій визначній події. Вітаю політехніку з ювілеєм! Не зупиняйтеся на досягнутому! Розвитку, нових перемог і звершень!» – привітав Олег Синєгубов.

За активну підтримку колективу Полтавської політехніки, усебічне сприяння розвитку вищої освіти Вчена рада Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» присвоїла голові ОДА звання Почесного професора.

Медіа – центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»