2019-10-26

Гуманітарний факультет отримав освітній грант на мовний клуб

Гуманітарний факультет отримав освітній грант на мовний клуб

Волонтери Дін та Даяна Паркери тиждень (з 21 по 25 жовтня) вели заняття з англійської мови для студентів Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка. Вони виконують свою просвітницьку місію в Україні досить давно.

Заняття англійського мовного клубу «Англійська без кордонів» відбувались після пар – з 17:00 до 21:00 години. Усі бажаючі мали можливість зареєструватися для участі.

«Мовний клуб цікавий для студентської молоді, а заняття – інформативні. Спілкування з носіями мови сприяє інтенсифікації навчального процесу, підвищенню мотивації та ефективності навчання взагалі. Володіння іноземними мовами – одне з пріоритетних завдань для динамічного розвитку та занять науково-дослідницькою  діяльністю у ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка. В університеті створені оптимальні умови для вивчення іноземних мов – чудова матеріально-технічна база, участь у міжнародних програмах освітніх обмінів, науково-практичних конференціях, стажування та навчання у провідних європейських університетах. На заняттях використовуються новітні методики викладання, студенти отримують нові знання та розвивають навички усного мовлення», – розповіла декан гуманітарного факультету Анна Агейчева. – «Ми щиро вдячні нашим друзям із США Даяні та Діну Паркерам за неймовірну атмосферу та доброзичливе англомовне середовище. Раді, що активний та креативний студентський колектив на чолі з Анною Овсій зробив цей проект приголомшливим. Шкода було прощатися, але сподіваємось на нові зустрічі.»

На заняттях були залучені викладачі та креативна студентська команда.