2022-11-29

«Innovation Driver»: триває реєстрація на серію онлайн-воркшопів для науковців і підприємців

Організація «INSCIENCE» та компанія «Yes&Design» за підтримки Міністерства освіти і науки України запрошують на серію воркшопів «Innovation Driver», які розпочинаються 26 листопада 2022 року.

«Innovation Driver»: триває реєстрація на серію онлайн-воркшопів для науковців і підприємців

Захід створено для підприємців та науковців, авторів deep-tech стартапів і наукових розробок, інноваторів та представників бізнесу.

Головна мета воркшопів «Innovation Driver» допомогти налагодити ефективну співпрацю між наукою та бізнесом для якнайшвидшого відновлення України.

Реєстрація на серію заходів відкрита за посиланням.

  • 26 листопада – «Будуємо зв’язки між наукою та бізнесом», доповідач: Юрій Гогоці, вчений у галузі хімії, матеріалознавства, нанотехнологій. Директор A.J. Drexel Nanomaterials Institute, США, один із найцитованіших науковців світу;
  • 29 листопада – «Як використовувати науку в бізнесі», доповідач: Микола Максименко, директор відділу R&D у компанії SoftServe;
  • 8-9 грудня – «Дизайн-мислення для науки та бізнесу», фасилітатор: Олександр Акименко, співзасновник компаній «Yes&Design» та «Платформедіа», яка видає онлайн-журнал «Platfor.ma», викладач та член академічної ради Львівської бізнес-школи Українського католицького університету (УКУ. JSK Fellow) у Стенфордському університеті.

Докладніше тут.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»