2020-12-30

ІТ-компанія подарувала університету дві тисячі ліцензій SOLIDWORKS EDU

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримав дві тисячі навчальних ліцензій Soldworks від компанії «Інформаційні технології САПР».

ІТ-компанія подарувала університету дві тисячі ліцензій SOLIDWORKS EDU

У рамках відзначення 90-річчя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» науковці Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та механотроніки отримав дві тисячі навчальних ліцензій Soldworks від ТОВ «Інформаційні технології САПР» – постачальника та інтегратора інженерного програмного забезпечення в сфері автоматизації проектної та виробничої діяльності. Проєкт реалізували у рамках спеціальної освітньої програми Dassault Systemes та SoftiCo.

«У 2020 році для вузів в Україні діяла спеціальна освітня програма, у рамках якої навчальні заклади отримували SOLIDWORKS EDU – ми отримали 2000 ліцензій цієї всесвітньо відомої системи автоматизованого проєктування. Отримати корисний подарунок з нагоди ювілею та напередодні новорічних свят – значить мати додаткові стимули працювати далі, покращувати якість підготовки фахівців. Ліцензоване обладнання доповнить відмінну матеріально-технічну базу університету та дозволить студентам опановувати нові практичні навички, працювати над втіленням креативних проєктів», – прокоментувала кандидат технічних наук, заступниця директора Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та механотроніки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Інна Хоменко.

«Щиро бажаємо Вам успіхів у наступаючому 2021 році, і нехай кожна з поставлених ліцензій зробить свій вклад у підвищення рівня технічної освіти у нашій країні!» – побажали представники компанії ТОВ «Інформаційні технології САПР». Компанія передала провідним українським університетам 26000 ліцензій. У портфелі компанії налічуються десятки рішень від світових лідерів, на базі яких реалізуються комплексні проекти у машинобудуванні, приладобудуванні, атомній, нафтогазовій і хімічній промисловості, металургії, промислово-цивільному будівництві та інших галузях.

SOLIDWORKS® Education Edition 2020-2021 – потужне, привабливе і просте у використанні програмне забезпечення, яке допомагає студентам краще зрозуміти принципи реальної механіки в науці, технології, інженерії, мистецтві та математиці (STEM/STEAM). Це інструменти і навички, які допоможуть студентам у професійному зростанні, зокрема використовувати інструменти 3D-розробки, які застосовуються інженерами і проєктувальниками з різних галузей по всьому світу. Студенти можуть зосередитися на ключових завданнях: формування ідей, знаходженні власні шляхи розв'язання, командній роботі та створенні інноваційних проєктів.

«Нова версія SOLIDWORKS – величезний крок вперед. Змінено інтерфейс продукту, значно покращена продуктивність. Сьогодні модернізація процесу проектування та виробництва виробів виходить на авансцену бізнесу і є вирішальним критерієм цифровізації підприємств, визначаючи їхній успіх у подальшому. Програмне забезпечення SOLIDWORKS не залишається осторонь від світових тенденцій і пропонує своє рішення, зберігши ідеологію проектування, а також створивши нові можливості на ринку», – коментують компанії SoftiCo і Dassault Systèmes.

Пакет Education Edition включає в себе більше 12 програмних продуктів, за допомогою яких студенти можуть розробляти концепції, перевіряти їх, взаємодіяти один з одним, управляти ідеями та перетворювати їх в унікальні проєкти.

З нагоди 90-річного ювілею бізнес-партнери Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» подарували обладнання для університетських лабораторій і відкрили нову інноваційну лабораторію інтегрованого моделювання з програмним забезпеченням від відомої британської компанії.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»