2021-08-31

Коледж нафти і газу прийняв на навчання найбільшу в області кількість студентів

В останній день серпня у Полтавському фаховому коледжі нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з нагоди щорічного свята першокурсників відбулася урочиста посвята у студенти. Звання студента коледжу здобули 280 першокурсників – це найбільша кількість серед закладів фахової передвищої освіти Полтавської області.

Коледж нафти і газу прийняв на навчання найбільшу в області кількість студентів

Полтавський фаховий коледж нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – найкращий коледж Полтавської області, прийняв на навчання майже 300 студентів. Обсяг державного замовлення склав 200 місць – це найбільший обсяг серед полтавських закладів фахової передвищої освіти.

Найпопулярнішими спеціальностями стали нафтогазова інженерія та технології, інженерія програмного забезпечення.

«Кожен початок нового навчального року неповторний і щоразу зворушливий. Щороку нові покоління дітей починають свій шлях у дорослому житті, обравши професію і кожен викладач має надзвичайно відповідальну місію – вести кожну дитину, навчати і готувати майбутнього професіонала.

Кожен структурний підрозділ Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на 100% підготувався до нового навчального року і вітає нових студентів.

Вступники витримали високий конкурс і переможці здобули звання студентів!

Студенти коледжу за час навчання виявляють себе як надзвичайно здібні, активні, талановиті.

Серед випускників коледжу – керівники потужних нафтогазових і сервісних компаній, очільники філій міжнародних компаній, топ-менеджери великого бізнесу.

Щиро дякую колективу коледжу за створення необхідних умов для всебічного розвитку студентів і досягнення успіхів у навчанні, спорті, захопленнях і кар'єрі!

Дякую студентам за те, що обираєте найкращий коледж і найкращий університет, за те, що примножуєте свої здобутки! Тож бажаю першокурсникам впевнено рухатися вперед, мріяти сміливо, ставити високі цілі і досягати їх! У добру путь!» – привітав ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»,  професор Володимир Онищенко.

Директор коледжу Любов Шумська привітала студентів і зазначила, що у кожного студента є можливість продовження навчання у Полтавській політехніці – одного з найкращих українських університетів  та лідера  вищої освіти Полтавського регіону.

Голова студради коледжу та член Молодіжної ради міста Вікторія Бова – студентка спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології», яка після закінчення другого курсу отримала свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою за відмінні успіхи у навчанні (золота медаль). Разом з директоркою коледжу ректор університету вручив їй відзнаку і свідоцтво.

Усі першокурсники виголосили клятву студента, пообіцявши з гідністю нести звання студента коледжу, не шкодувати сил і часу на опанування наук та отримання глибоких і всебічних знань, докласти всіх зусиль до освоєння професії, зміцнювати і примножувати традиції закладу освіти.

Подальше спілкування з першокурсниками пройшло в аудиторіях коледжу, де завідувачі відділень та куратори ознайомили нових студентів з особливостями освітнього процесу.

До 1 вересня у коледжі оновлено аудиторії, укомплектовано сучасними меблями і технікою, створено нову лабораторію робототехніки.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»