2022-07-01

«Літо в Політехніці»: кемпери отримали сертифікати

Упродовж тижня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» тривав молодіжний кемп «Літо в політехніці», учасниками якої стали випускники закладів загальної середньої освіти з Полтавщини, Харківщини та інших регіонів України. Ректор університету Володимир Онищенко привітав молодь та разом з представниками Студентського парламенту вручив сертифікати про участь у проєкті.

«Літо в Політехніці»: кемпери отримали сертифікати

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» завершився 5-денний літній молодіжній кемп «Літо в Політехніці» – яскравий проєкт з цікавим дозвіллям. Фінал проєкту відзначили вікториною, призами і нагородженням.

«Учасники сказали, що чудово провели час, побували на інноваційних локаціях нашого університету, відвідали різні майстер-класи і побачили чимало нового для себе. Дуже раді, що молодь визнає політехніку як сучасний інноваційний університет, і їй подобається бувати у нас.

Тиждень у сучасному інноваційному університеті дав нагоду переконатися в нашій орієнтованості на студентів, співпраці зі студентським самоврядуванням.

На нашу думку, ми змогли створити осередок позитиву, креативу, гарного настрою, а ви змогли відчути нашу готовність рухатись на одній хвилі з молоддю та часом. Попри війну, непросте навчання в умовах карантину і воєнного стану, у нас знаходяться приводи порадіти і трохи перезавантажитись.

Життя продовжується, треба вірити, що все буде добре.

Щиро вітаю та чекаємо на нові зустрічі в університеті!

Політехніка завжди відкрита для вас!» – підкреслив ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

Випускниця-бакалавр, президент Студентського парламенту Людмила Билим назвала участь у проєкті першою сходинкою до особистісного зростання, а сертифікати учасників – перепусткою у цікаве студентське життя.

Учасники обмінялися враженнями про перебування в університеті.

Нещодавно гоголівці подарували романтичну казку «Всі миші люблять сир», а студенти порадували малечу солодощами.

Медіа-центр 

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»