2023-06-13

Магістрантки університету стали призерками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт спеціальності «Облік і оподаткування»

Магістрантки кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Дар’я Кошляк, Аліна Калініченко та Альона Дунаєва стали призерками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» в 2022-2023 навчальному році, який відбувся на базі Національного університету «Чернігівська політехніка».

Магістрантки університету стали призерками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт спеціальності «Облік і оподаткування»

Магістрантки спеціальності 071 «Облік і оподаткування» кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Полтавської політехніки успішно взяли участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» в 2022-2023 навчальному році, який відбувся на базі Національного університету «Чернігівська політехніка».

За результатами розгляду студентських наукових робіт дипломом ІІ ступеня за перемогу в командному заліку Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» в 2022-2023 навчальному році відзначено Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

Дипломами ІІІ ступеня нагороджена робота Дар’ї Кошляк «Оцінка ефективності застосування аутсортсингу бухгалтерського обліку в сучасних умовах» (науковий керівник – кандидатка технічних наук, доцентка Олена Коба) та робота Аліни Калініченко «Інформаційно-аналітичне забезпечення управління виробничими запасами сільськогосподарського підприємства» (науковий керівник - кандидатка економічних наук, доцентка Людмила Свистун).

Грамотою за практичну спрямованість наукового дослідження відзначено наукову роботу магістрантки Альони Дунаєвої «Облікова політика як інструмент формування бухгалтерської інформаційної моделі суб’єкта господарювання» (науковий керівник - доктор економічних наук, доцентка Алла Дмитренко).

Грамотами Національного університету «Чернігівська політехніка» нагороджені також усі керівники студентських наукових робіт.

Вітаємо студенток та їхніх наукових керівників з вагомими науковими досягненнями! Бажаємо подальших здобутків та нових перемог у підкоренні вершин інтелектуального Олімпу!

Раніше студенти університету стали переможцями Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»