2024-06-19

Маленькі лідери стали випускниками першого в Україні Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr. Leader Полтавської політехніки

У Полтавській політехніці відбувся випуск маленьких лідерів – вихованці першого в Україні Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr. Leader завершили навчання за унікальними авторськими методиками та отримали дипломи. Майбутніх школярів привітав ректор, професор Володимир Онищенко, для випускників та їхніх молодших друзів провели анімоване дійство з подарунками та солодощами.

Маленькі лідери стали випускниками першого в Україні Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr. Leader Полтавської політехніки

На базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся випуск вихованців першого в Україні Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr. Leader. Центр успішно діє у стінах багатопрофільного класичного університету, де діти навчалися за унікальними авторськими методиками та отримали дипломи маленьких лідерів.

Ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко спільно з очільницею факультету філології, психології та педагогіки, кандидаткою педагогічних наук, доценткою Анною Агейчевою та керівницею Центру, доктором філософії Євгенією Хоменко привітали малечу та їхніх батьків з особливим, знаменним днем.

«Шановні маленькі випускники, батьки, які довірили нам найважливіше у своєму житті, щиро вітаю з особливим святом!

Відзначу, Полтавська політехніка стала першим університетом, що створила Центр освіти і піклування про дітей дошкільного віку, який невдовзі став Навчальною лабораторією для студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта».

Спільна ініціатива народного депутата України, члена Наглядової ради університету, автора бренду «Mr Leader» Володимира Воронова та Полтавської політехніки забезпечила чудовий результат! Діти опановували нові знання та навички за унікальними авторськими методиками, пізнавали навколишній світ та формувалися особистісно як маленькі лідери у стінах багатопрофільного класичного університету.

Кожен із сьогоднішніх випускників може по праву пишатися власним високим статусом майбутнього студента Полтавської політехніки, адже упродовж часу, доки діє Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr. Leader, кожного дня з величезним бажанням поспішав до університету.

Дивлячись на посмішки та сяючі очі малечі, вкотре переконався, що ніяким ворогам нашу націю не зламати, доки власною сумлінною працею робимо дитинство наших, українських дітей щасливим!

Гордий з того, що діти, які сьогодні отримали перший у житті важливий документ про завершення навчання з логотипом відомого бренду Mr.Leader, пронесуть через власну освітню та професійну траєкторію усвідомлення того, що їхній майбутній успіх закладався саме у Полтавській політехніці!

Глибоко зворушений щирістю, відкритістю дитячих поглядів, серйозністю випускників, одягнених у справжні магістерські мантії, бажаю здійснення мрій, миру і перемоги, адже життя триває і лише від нас залежить у які барви літа ми його розфарбуємо!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість радіти життю, надихатися неповторними митями дитинства, навчатися та працювати задля спільної Перемоги! Слава Україні!», - привітав ректор, професор Володимир Онищенко.

До привітальних слів на адресу маленьких лідерів долучилася декан факультету філології, психології та педагогіки, кандидатка педагогічних наук, доцентка Анна Агейчева, яка побажала успіхів на шляху опанування знань, здійснення мрій та щасливого дитинства.

Дипломи випускників та звання «Маленький лідер» у мандрівку шкільним дитинством візьмуть з собою представники майбутньої інтелектуальної та творчої еліти нашої країни – серйозні та виважені, енергійні та позитивні Ілля Перепелиця, Каріна Кандзюба, Поліна Вовк, Богдан Мангура та Андрій Буряк, які спільно зі своїми молодшими друзями підготували для присутніх вокальні та хореографічні подарунки.

Батьки маленьких вихованців Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr. Leader Полтавської політехніки, які вже подолали першу сходинку свого особистісного зростання, схвально відгукуються про злагоджену роботу команди університету, вихователів, що вели їхніх дітей за собою у світ знань та щоденно ділилися душевним теплом. Подібні спільні перемоги мотивуватимуть кожного прикладати максимум зусиль задля того, щоб майбутні школярі не знали війни.

«Від імені всіх присутніх та, як мама випускника, хочу висловити слова щирої вдячності за вашу невтомну, копітку працю, яку ви щоденно виконуєте задля розвитку наших діток. У такий надскладний для України час, шановний Володимире Олександровичу, вам вдалося створити потужний європейський освітній простір для найменшеньких. Тут не просто піклуються, виховують, тут формують майбутніх лідерів, адже кожна дитина є особливою та почувається безпечно у стінах університету.

Пишаємося тим, що наші діти стали першими, хто по праву може вважатися майбутніми студентами Полтавської політехніки, адже отримані знання неодмінно стануть запорукою їхнього успішного майбутнього. Щиро дякую усьому колективу Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr. Leader та радію з того, що моя дитина навчалася тут», - подякувала мама випускника, старша викладачка кафедри германської філології та перекладу Полтавської політехніки Світлана Мангура.

Для випускників та їхніх молодших друзів провели розважальне анімоване дійство з подарунками та солодощами. Діти насолоджувалися драйвовою атмосферою, танцювали, співали та брали участь у розвагах.

Полтавська політехніка – інноваційний університет, де здійснюються мрії щасливих українських дітей!

Нагадаємо, у політехніці до Дня захисту дітей влаштували свято для дошкільнят.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»