2024-06-01

У політехніці до Дня захисту дітей влаштували свято для дошкільнят

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей для вихованців Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr.Leader Полтавської політехніки влаштували інтерактивне свято. Маленьких лідерів привітали та вручили подарунки ректор університету, професор Володимир Онищенко та представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області Владислав Носенко. Розважав малечу улюбленець пес Патрон.

У політехніці до Дня захисту дітей влаштували свято для дошкільнят

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» для маленьких   вихованців  Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr.Leader, що ефективно функціонує на базі багатопрофільного класичного університету, адміністрація, працівники та батьки влаштували казкове анімоване дійство.

Маленьких лідерів, майбутню  інтелектуальну, творчу та спортивну  еліту нашої країни особисто привітали та вручили подарунки ректор Полтавської політехніки, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко та представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області Владислав Носенко, які побажали, щоб попри війну та непрості сучасні виклики,  дитинство української малечі було радісним та щасливим.

«Дорогі діти, шановні батьки! Щиро вітаю вас зі святом щасливого дитинства та радісних посмішок – Міжнародним днем захисту дітей!

Безумовно, попри війну, Національний  університет імені Юрія Кондратюка робить все задля того, аби у дітей наших викладачів, студентів, внутрішньо переміщених осіб було щасливе дитинство.

Надзвичайно пишаюся тим, що наш університет успішно реалізовує унікальний проєкт з виховання маленьких лідерів для майбутньої повоєнної України — Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr.Leader, а на цій, скажу без перебільшення, інноваційній локації панує позитивна атмосфера, класні емоції та гарний настрій.

Приємно вражений тим гарним настроєм, яким діти щедро діляться з нами, дорослими. Їх щирість, відкритість, привітність, побажання гарного дня щоденно робить кожен момент з мого напруженого робочого графіку саме таким –  успішним та світлим. Адже ця позитивна енергетика у стінах нашого університету спонукає активніше працювати над тим, щоб дітям було комфортно, безпечно та цікаво, щоб хотілося щодня бігти за свіжими враженнями до університету, бо вони буквально за пару кроків  від того, щоб стати студентами провідного закладу вищої освіти.

Сподіваюся, що приємні сюрпризи стануть запорукою ще одного класного дня у календарі Полтавської політехніки. Зичу кожному щасливих посмішок, приємних миттєвостей, щоб на мирному небі завжди сяяло сонечко, а батьки невпинно раділи вашим успіхам!» – привітав дітей та їхніх батьків  очільник Полтавської політехніки.

Представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області Владислав Носенко, який завітав до Полтавської політехніки на свято дитинства вихованців інноваційного дитячого простору, наголосив на важливості забезпечення прав дітей.

«Приємно нині бути поруч з вами та вітати зі святом наших дітей, адже дотримання прав дитини, особливо у цих непростих умовах, залишається серед пріоритетних напрямків нашої щоденної діяльності. Представництво Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області робить усе можливе задля того, щоб українські діти відчували себе в безпеці, а їхні права дотримувалися на усіх законних рівнях.

Знайте, що кожен чи кожна може звернутися до нас за допомогою, наші фахівці завжди будуть перевіряти отримані відомості з засобів масової інформації, комунікувати задля того, щоб маленькі громадяни незалежної країни перебували у безпеці. Зичу гарного настрою, позитивних емоцій та щасливого дитинства!», – побажав Владислав Носенко.

Отримуючи подарунки, малюки щиро посміхалися, а за словами організаторів свята, щаслива дитяча посмішка та викликані приємні емоції – найголовніша нагорода для батьків, які щодня ведуть своїх малюків до справжнісінького університету, прокладаючи шлях у майбутнє, неодмінно мирне майбутнє. На веселий настрій вихованців Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr.Leader та їхніх батьків надихав керівник Центру культури і студентської творчості, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент Гліб Кудряшов.

Попри війну, у затишних стінах Полтавської політехніки влаштували справжнє свято – маленькі вихованці Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку весело та драйвово провели час у веселощах з аніматорами. Особливе захоплення у дітлахів викликав всесвітньовідомий пес Патрон, який завітав на святкове дійство та запалив танцпол під звуки однойменного треку рок-гурту KARTA SVITU, який нещодавно представив свій дебютний альбом на сцені Полтавської політехніки.

Нагадаємо минулого року Міжнародний день захисту дітей Полтавська політехніка відзначила відкриттям другої черги Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr.Leader, що ефективно функціонує на базі університету.

Нещодавно у рамках тижня  безпеки дорожнього руху поліцейські провели серію просвітницьких заходів для студентів та дошкільнят, а також вихованці Центру освіти та піклування Mr Leader долучилися до відзначення «Математичного березня» у політехніці.

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»