2024-03-18

Вихованці Центру освіти та піклування Mr Leader долучилися до відзначення «Математичного березня» у політехніці

У рамках освітнього проєкту «Математичний березень з Політехнікою» науковиці кафедри вищої та прикладної математики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – Наталія Ічанська та Валерія Стеблянко провели для вихованців Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr Leader інтерактивну естафету «Хрестики-нолики». Маленькі лідери розвивали навички логічного мислення, змагаючись в командах.

Вихованці Центру освіти та піклування Mr Leader долучилися до відзначення «Математичного березня» у політехніці

Цікавий івент для малечі ініціювали завідувачка кафедри вищої та прикладної математики, кандидатка фізико-математичних наук, доцентка Наталія Ічанська та асистентка кафедри вищої та прикладної математики, аспірантка Валерія Стеблянко, які разом з маленькими лідерами знайомилися, формували команди, тренували лідерські якості справжніх капітанів і щиро раділи успіхам наймолодших. Усміхнені дітлахи та дорослі створили затишну неформальну атмосферу, де кожен почував себе комфортно і безпечно.

Нагадаємо, з нагоди Міжнародного дня числа Пі викладачі кафедри вищої та прикладної математики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вдруге поспіль успішно реалізують проєкт «Математичний березень з Політехнікою», у рамках якого студенти та школярі Полтави відвідують відкриті лекції, майстер-класи, воркшопи, інтерактивні ігри. Молодь опановує знання про можливе та неможливе в математиці, вчиться вирішувати логічні задачі та поглиблює знання про «царицю наук». Студенти різних структурних підрозділів університету охоче долучаються до проведення інтелектуальних активностей і вже розпочали другий «Математичний березень» цікавою інтерактивною грою «Математичний форсаж». Цьогоріч науковці подбали й про наймолодших учасників освітнього процесу – для вихованців Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr Leader провели захоплюючу рухливу естафету «Хрестики-нолики».

Діти з величезним задоволенням грались і виявляли здібності справжніх лідерів. За словами науковиць, подібні івенти за участю наймолодших учасників освітнього процесу, надихають дорослих і дають можливість самим відчути себе дітьми. А унікальні авторські методики, впроваджувані під час занять з вихованцями Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr Leader Полтавської політехніки, спряють всебічному і творчому розвитку майбутньої еліти нашої країни.

Проєкт щодо навчання і розвитку маленьких лідерів на базі провідного класичного університету реалізовується за всебічної підтримки ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професора Володимира Онищенка та народного депутата України, голови підкомітету з питань раннього розвитку та дошкільної освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, автора освітнього бренду Mr.Leader, члена Наглядової ради Полтавської політехніки Володимира Воронова.

Надсучасні локації Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку Mr Leader Полтавської політехніки враховують рекомендації фахівців-практиків, вихователів Центру, батьків та самих малюків, таким чином створивши безпечне освітнє середовище для розвитку і виховання майбутніх лідерів.

Нагадаємо, у Полтавській політехніці відкрився перший в Україні Центр освіти та піклування про дітей дошкільного віку на базі закладу вищої освіти, до Дня захисту дітей у Полтавській політехніці відкрили другу чергу будівництва Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr.Leader», а вихованці Центру освіти та піклування Mr. Leader пройшли тестування і отримали «Азбуку лідера».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»